ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Επέστρεψαν Πάφος και Ομόνοια, δήλωσε παρών ο Ολυμπιακός (Βαθμολογία)

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίστηκε το Σάββατο (07/03) η 25η αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan.

Η πρωτοπόρος Ομόνοια επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας στη Λάρνακα της Ομόνοιας Αραδίππου και διατηρώντας την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της.

Εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση της Πάφος FC, η οποία πέτυχε την πιο ευρεία νίκη της ιστορίας της, συντρίβοντας με 7-0 την ομάδα του Ύψωνα με πρωταγωνιστή τον Κορέια όπου σκόραρε τέσσερεις φορές.

Στο παιχνίδι που αφορούσε τη μάχη της παραμονής, ο Ολυμπιακός πήρε σημαντική νίκη απέναντι στον Εθνικό, κάνοντας μεγάλο βαθμολογικό βήμα στη μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού. Από την άλλη η Αχνιώτικη ομάδα έμεινε στην 13η θέση και η κατάσταση της μοιάζει δύσκολη.

Η 25η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο την Κυριακή (08/03) με τρεις ιδιαίτερα σημαντικές αναμετρήσεις. Το λεμεσιανό ντέρμπι ανάμεσα Απόλλων και ΑΕΛ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα στις 16:00. Την ίδια ώρα η ΕΝΠ φιλοξένει τον Άρη στο «Τάσος Μάρκου» ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση στο ΓΣΠ (18:00), όπου ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει κεκλεισμένων των θυρών την Ανόρθωση.

Αναλυτικά η βαθμολογία

 

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση