ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δόξα... η ομάδα του Βατικανού για τον Τσόκκο

Αιχμές από τον πρόεδρο της ΕΝΠ

Μια ανάρτηση γεμάτη αιχμές για τη Δόξα έκανε ο πρόεδρος της ΕΝΠ Γιώργος Τσόκκος, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

«Μου κάνει εντύπωση πως παρουσιάζονται Παραλίμνι και Πάφος στα media, 2 ιστορικές ομάδες και επαρχίες που έχουν προσφέρει πολλά και στην Κύπρο και στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Μου κάνει εντύπωση η προστασία και η ασυλία από media και διαιτητές που έχει η Δόξα, μια ομάδα χωρίς ιστορία και οπαδούς, τέτοια ασυλία ούτε ο Πάπας στο Βατικανό. Έπρεπε να διδάσκει στο Harvard o άτιμος.

Ήταν δεδομένο η σταθεροποίηση της ΕΝΠ θα περνούσε από τον δρόμο της λάσπης. Δεν μας ενδιαφέρει αν παίζουμε με το Αποελ β’ ή την Μπαρτσελόνα, με 2-3 παίκτες πουλημένους,με φευγάτο προπονητή, με διαλυμένα αποδυτήρια,διαρροές,με κόκκινες και απουσίες, αν ξέρεις την ενδεκάδα από πριν,τα γνωστά κλασσικά. Εμείς θα συγκεντρωθούμε ότι την ‘καλύτερη Δόξα όλων των εποχών’ την έχουμε ήδη κερδίσει στα ..πολύ κακά μας,ότι σε 15 μέρες θα δούμε την καλύτερη αμυντικά και μεσοεπιθετικά ΕΝΠ και ότι η ‘φθηνή φετεινή ΕΝΠ’ έχει καλύτερα στατιστικά από την ‘καλύτερη Δόξα όλων των εποχών’ με τα 5 γκολς του πρώτου γύρου, όσα έχει ο Θεοδώρου μόνος του και με την αργή άμυνα. Είναι θέμα οπτικής γωνίας, μισογεμάτο ή μισοάδειο ποτήρι.

Βάζω ένα ξενοδοχείο πάνω ότι η Δόξα μέχρι 0-1 γκολς μπορεί και αν καταλάθος νικήσουμε, με το 1-3 του πρώτου αγώνα, τους 4 βαθμούς διαφορά και δεδομένο ότι θα είμαστε καλύτεροι μετά, ο “άνετος Κώστας”..πολύ εύκολα πέφτει. Θυμόμαστε τι έγινε πέρσι,δεν θα φταίω εγώ για τον κόσμο μετά.Διασκεδαστικές οι φήμες, αλλά την σωστή στιγμή μπορεί να έρθουν συμπληγάδες και όπως το είπε ο φίλος μου ο Τορναρίτης, μπορεί “να περάσουμε από πάνω σου” αν χρειαστεί. Ωραίο παιχνίδι σήμερα, το μόνο που ζητάνε ο κόσμος της ΕΝΠ να φύγουν γονατιστοί οι παίκτες και ιδίως οι πουλημένοι, τους το κάναμε εύκολο μέχρι τώρα, να τους δυσκολέψουμε λίγο. Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X