ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσόκκος: «Αρκετοί στην ομάδα έπρεπε να μας πληρώνουν»

Ανάρτηση του προέδρου της ΕΝΠ

Με ανάρτησή του, ο πρόεδρος της ΕΝΠ, Γιώργος Τσόκκος, αναφέρεται στη μάχη της παραμονής και τις καταστάσεις μέσα στην ομάδα.

Aναλυτικά:

Ο Ολυμπιακός έκανε το καλοκαίρι ότι καλύτερο μπορούσε και η ΕΝΠ, ξεκίνησε όσο πιο φθηνά μπορούσε, δεν θα φανεί στο γήπεδο, θα πιεστεί αρκετά η άμυνα και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Παρά το κακό ξεκίνημα, δεν με ανησυχεί η παραμονή, με ανησυχούν οι σκέψεις της ομάδας. Πρέπει να γυρίσουμε την ροή του ποταμού και η δύναμη του νερού είναι απόλυτη. Την πρώτη χρονιά μετά τον Οθέλλο, και αφού έβγαινε ένας, μας έλεγαν τελείωσε, μετά μας είπαν δεν μπορούμε να κερδίσουμε τους μεγάλους, μετά δεν μπορούμε για ημιτελικά και τελικό, έρχονταν ομάδες για τριάρες και τεσσάρες και δεν έκαναν ούτε σουτ. Η παραμονή θα είναι παιχνιδάκι,θα μπλέξουν και άλλοι αλλά να μην βρεθείς ξανά στην ίδια θέση με σπατάλες και να ανεβάσεις ταχύτητες, να αλλάξεις κουλτούρα, δεν είναι εύκολο, η ροή του ποταμού δεν αλλάζει εύκολα, είναι μολυσμένη. Είμαστε η ποιότητα των σκέψεων μας. Οι μικρές μικρές νίκες δημιουργούν θριάμβους, αλλά αυτός που δεν αναγνωρίζει τα προβλήματα αφήνει ανοικτή την πόρτα από όπου καταφθάνουν οι τραγωδίες. Έχει τρομερό πρόβλημα στην αναγνώριση προβλημάτων και καταστάσεων η ομάδα.Κάθε μέρα εδώ και 3 χρόνια, το 90% των εισηγήσεων που έρχονται σε μένα, αν πω ναι, πτωχεύει η ομάδα στο δευτερόλεπτο,για αυτό πτωχεύουν σωματεία,και δεν είναι καν σωστές, δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό.

Είναι άσχημο πράγμα να υπάρχει φόβος, δεν μπορώ να φανταστώ να είσαι αθλητής και να παίζεις με φόβο. Αρκετοί στην ομάδα πρέπει να μας πληρώνουν, αντί να τους πληρώνουμε, δεν είμαστε εδώ για να απορροφούμε φοβίες και ανισορροπίες, χωρίς ελπίδα. Γιατί δεν πληρώνεται ο Μιχάλης Λαίφης που φτιάχνει πράγματα και πληρώνεσαι εσύ? Ρητορικό το ερώτημα,το τίμημα που πληρώνουμε σε οικονομικό και προσωπικό κόστος είναι πολύ μεγάλο και πρέπει να αυστηρέψουν τα πράγματα,κάποιοι δεν αξίζουν ούτε λεπτό από τον χρόνο μας, στα πιο παραγωγικά μας χρόνια. Είμαστε οι λέξεις και οι σκέψεις που χρησιμοποιούμε. Απολαμβάνουμε το καλύτερο δώρο που μπορεί να δώσουν η άνοδος και οι τελευταίες νίκες, την εμπιστοσύνη.Έχουμε εμπιστοσύνη στα πόδια μας, στις δυνάμεις μας,στις λύσεις, στο βάθος, στην πνευματική κατάσταση της ομάδας τώρα και αυτό δεν μπορούν να το ισχυριστούν πολλές ομάδες.Όταν είσαι καλός, το δείχνεις σε κάθε κατοχή, τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες. Όπως το έδειχε ο μικρός 16χρόνος Λοίζου της Ομόνοιας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίξει ο μικρός, γυαλίζει το μάτι του, η ποιότητα του φάνηκε ακόμα και στον πανηγυρισμό.

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

Συμβιβασμός...

Συμβιβασμός...

«Λευκή» ισοπαλία στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής
24sports team
 |  ΕΝΠ