ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρίαρος: «Πολύ αισιόδοξος για την άνοδο»

Ο παράγοντας της ΕΝΠ για τα 86α γενέθλια του σωματείου

Για τα γενέθλια του σωματείου και την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα μίλησε στον Πέτρο Παπαγιώργη και στην εκπομπή «Πίσω από τη βιτρίνα» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο αντιπρόεδρος της ΕΝΠ, Φώτης Τρίαρος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα γενέθλια της ομάδας: «Έχουμε 86 χρόνια ιστορίας στα δρώμενα όχι μόνο του Παραλιμνίου και σίγουρα είμαστε περήφανοι».

Για τη νίκη: «Ήταν από τις πολυτιμότερες. Επιβαλλόταν να κερδίσουμε μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αφού δεν καταφέραμε να σκοράρουμε δύο και τρία γκολ στο καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο, πάλι καλά που το κάναμε στο 84’. Ίσως υπάρχει πίεση μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια ίσως να μην αγχωνόμασταν τόσο».

Για την παρουσία του κόσμου: «Δεν σταμάτησαν να φωνάζουν και τους ευχαριστούμε. Είχαμε πάρα πολύ κόσμο, συνήθως σε όλα τα παιχνίδια έχουμε μαζική παρουσία».

Για τον στόχο της ανόδου: «Είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Έχουμε ακόμα εννέα παιχνίδια, εννέα τελικούς».

Για το γκαλά με αφορμή τα γενέθλια της ομάδας: «Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση. Είχαμε και την επιτυχία στο γήπεδο προηγουμένως, περάσαμε ωραία. Είχαμε όσο κόσμο μπορούσαμε να έχουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση