ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρίαρος: «Όποιος θέλει να αναλάβει την ομάδα μπορεί να το κάνει»

Όλα όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο αντιπρόεδρος της Ένωσης

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους παραχώρησε δηλώσεις ο αντιπρόεδρος της Ένωσης, Φώτης Τρίαρος και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παραίτηση του ΔΣ της ομάδας, στο θέμα του επενδυτή και στην ανακατασκευή που πρέπει να γίνει στο Τάσος Μάρκου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου: «Έγινε σε πολύ καλό κλίμα η συνέλευση. Αναλύσαμε στον κόσμο τα πεπραγμένα της χρονιάς. Εξηγήσαμε πως πήγε ο προϋπολογισμός. Η χρονιά έκλεισε με την άνοδο που ήταν ο στόχος μας. Κλείσαμε τη χρονιά χωρίς να έχουμε κάποια οφειλή. Είχαμε αναλάβει τον προηγούμενο Ιούλιο το συμβούλιο. Ήταν μια πετυχημένη χρονιά. Οι παίκτες πληρώνονται στην ώρα τους. Ο πρόεδρος ζήτησε κάποιες δεσμεύσεις από κάποιους παράγοντες και δεν τις πήρε γι’ αυτό και παραιτήθηκε. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα δεν είναι ακέφαλη. Μαζί με τον πρόεδρο έδωσε την παραίτηση του όλο το συμβούλιο».

Για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο επιστροφής: «Αν ο πρόεδρος μπορέσει να εξασφαλίσει κάποιες δεσμεύσεις κυρίως για το οικονομικό τότε θα επιστρέψουμε. Οποιοσδήποτε άλλος φίλος θέλει να αναλάβει μπορεί να το κάνει. Έχει οριστεί νέα συνέλευση την Παρασκευή. Αλλάζει ο χάρτης του ποδοσφαίρου στην Κύπρο. Κάποιες ομάδες πέραν από τις μεγάλες παραδοσιακά, θα έχουν μπάτζετ εκατομμυρίων. Πρέπει να μας απασχολήσει και εμάς το ενδεχόμενο να μας αναλάβει κάποιος επενδυτής. Αλλά άλλο να υπάρχει καλή διάθεση και άλλο αποτελέσματα. Θα δούμε μέχρι την Παρασκευή».

Για το αν υπάρχει θέμα επενδυτή: «Έγινε μια αναφορά στον κόσμο μας. Δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους πλέον. Δεν είναι όμως κάτι εύκολο. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Πάνω απ’ όλα πρέπει να υπάρχει υγεία στην ομάδα».

Για το πρόβλημα στο Τάσος Μάρκου: «Το πρόβλημα είναι σχετικό. Εδώ και αρκετά χρόνια έπρεπε να γίνει ανακατασκευή του χορτοτάπητα. Πιθανόν να έχουμε πρόβλημα με το γήπεδο φέτος. Πρέπει να κοιτάξουμε για άλλη έδρα για τους πρώτους μήνες του πρωταθλήματος. Στην επαρχία Αμμοχώστου δεν υπάρχει κάποιο γήπεδο. Σίγουρα όμως θα βρεθεί ένα γήπεδο για να παίζει η ομάδα. Πρέπει να γίνει ανακατασκευή. Να γίνει ένας σύγχρονος χορτοτάπητας».

Για τον Μαρίνο Σατσιά: «Συγχαίρουμε τον Μαρίνο για τη διάκριση. Δικαίως ψηφίστηκε ως ο καλύτερος προπονητής ης Β’ Κατηγορίας. Συνεχίζεται κανονικά ο προγραμματισμός. Υπάρχει μια βάση ποδοσφαιριστών. Έχουμε ήδη 12-13 συμβόλαια υπογραμμένα από τα πέρσι και έχουμε και τους νεαρούς μας».

Για την αποχώρηση του Ανδρέα Ηλία: «Ο Ανδρέας βοήθησε στα μέγιστα την ομάδα. Η απόφαση πάρθηκε για αγωνιστικούς λόγους. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση