ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρίαρος: «Δεν υπάρχει θέμα Σατσιά»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο αντιπρόεδρος της ΕΝΠ

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους παραχώρησε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης, Φώτης Τρίαρος.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την ήττα από τη Δόξα: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Είναι ένα πισωγύρισμα για μας. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα τα παρατήσουμε».

Για τους λόγους που η ομάδα δεν τα πάει καλά: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι περίοδοι που διανύεις μια κάμψη. Δεν αρχίσαμε καλά τα πλέι άουτ. Είναι και οι ατυχίες στο παιχνίδι. Ίσως η πίεση μας επηρέασε περισσότερο από το κανονικό. Πρέπει να βρούμε τη δύναμη να σηκωθούμε. Εκεί που ελέγχαμε το παιχνίδι χτύπησε η μπάλα στο χέρι του Πολυκάρπου το οποίο ήταν κάτω. Πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί».

Για το αν υπάρχει θέμα προπονητή: «Δεν υπάρχει θέμα Σατσιά. Είμαστε ευχαριστημένοι. Είναι δύσκολη περίοδος όμως είμαι σίγουρος ότι ο κ. Σατσιάς θα ανεβάσει τη ψυχολογία των παικτών».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είναι κρίσιμο παιχνίδι. Κακά τα ψέματα ενδεχόμενη αύξηση της διαφοράς από τη Δόξα θα δυσκολέψει τα πράγματα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν έχω υπόψη για προβλήματα. Νομίζω θα είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές στη διάθεση του προπονητή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση