ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φυτανίδης: «Θα πω εις το επανιδείν»

Το δικό του ξεχωριστό αντίο έστειλε ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της ΕΝΠ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ευχαρίστησε όλους στην ομάδα του Παραλιμνίου και αναφέρθηκε και στο γκολ κόντρα στην Αλκή στην τελευταία αγωνιστική που έδωσε την  παραμονή στην Ένωση στα σαλόνια της Α' κατηγορίας.

Η ανάρτηση του:

«Μέσα από όμορφες στιγμές γεννιούνται δυνατες φιλίες… οι στιγμές είναι λοιπόν που μένουν… οι δυνατές συγκινήσεις…

Φίλους αληθινούς στη ζωή μας έχουμε λίγους, στο Παραλίμνι όμως πλέον έχω αρκετούς και θα τους θυμάμαι για τα επόμενα χρόνια, με όμορφες αναμνήσεις που θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό και την καρδιά μου.

Ο δρόμος μου με την ΕΝΠ χώρισε πριν από λίγες ώρες, μέσα σε όμορφο κλίμα με αλληλοσεβασμό και εκτίμηση και από της δύο πλευρές και αυτό είναι που μετράει πάνω από όλα.

Τους έξι μήνες που έζησα στην ομάδα, γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους. Θα ήθελα λοιπόν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συνεργαστήκαμε αυτό το διάστημα και καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία, φτάνοντας παράλληλα και στον ημιτελικό του κυπέλλου (συμπαίκτες-προπονητές-εργαζομενους στην ομαδα-διοίκηση-φιλάθλους), έχουν όλοι τον σεβασμό και την εκτίμηση μου.

Θα πω εις το επανιδειν, γιατί πιστεύω πως κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα συναντηθούν τα επόμενα χρονια.

Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα και πολλές επιτυχίες στο μέλλον που θα φέρουν στον σύλλογο την αίγλη που είχε τα προηγούμενα χρόνια και μέσα από αυτή ξεπήδησαν αρκετοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X