ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Όποιος “αγγίξει” την ΕΝΠ θα με βρει απέναντι του»

«Κανείς δεν έχει δικαίωμα για κάτι τέτοιο», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Φάνου

24sports team

info@24sports.com.cy

Μιλώντας στη Cytavision μετά την ήττα από τον Ερμή (0-1) στο «Τάσος Μάρκου», ο εκπρόσωπος Τύπου των βυσσινί Κωνσταντίνος Φάνου ήταν έντονος.

«Είναι ένα κακό αποτέλεσμα. Αγωνιστικές υπάρχουν, όμως χρειάζεται να επανέλθουμε. Η παρουσίας μας στα τελευταία δύο παιχνίδια αναίρεσε ό,τι φτιάξαμε το δεύτερο γύρο», είπε αρχικά.

Με απόλυτη ειλικρίνεια θα πω ότι αν είχα τη δυνατότητα να μιλώ μόνο όταν χάνουμε θα το έκανα γιατί δε φοβάμαι ούτε κρύβομαι. Θεωρώ ότι γίνεται μια δουλειά σωστή ή λάθος από τους ανθρώπους που βρισκόμαστε εδώ, η κριτική είναι καλοπροαίρετη απ’ όλους και το εννοώ αλλά θα είναι πρώτη φορά που θα είμαι λίγο έντονος. Όποιος τολμήσει να ασελγήσει στα προβλήματα της ΕΝΠ είτε εντός, είτε εκτός ομάδας ή οποιοδήποτε εκμεταλλευτεί αυτή την κακιά στιγμή στην οποία βρισκόμαστε για να κατηγορήσει ή  νΑ βγάλει την εμπάθεια του για να κάνει κακό θα είμαι απέναντι του και το εννοώ. Οποιαδήποτε κριτική είναι δεκτή αλλά κανένας δεν έχει δικαίωμα να αγγίζει την ΕΝΠ», εί για το αποτέλεσμα και για τις αντιδράσεις του κόσμο.

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Μικαέλ Πανός, τονίζοντας πως φαίνεται πως υπάρχει ζημιά και θα περάσει από εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

Έχει ακόμα σφυγμό η ΕΝΠ!

Έχει ακόμα σφυγμό η ΕΝΠ!

Νέα ανατροπή για το Παραλίμνι που κέρδισε την Πάφος FC... και συνεχίζει να ελπίζει για τη παραμονή του
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΝΠ