ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο κρούσμα στο ποδόσφαιρο

Τέταρτη περίπτωση ποδοσφαιριστή

Ένα ακόμα κρούσμα Κορωνοϊού καταγράφεται σχετιζόμενο με το κυπριακό ποδόσφαιρο, καθώς η Ένωση ανακοίνωσε πως το νέο απόκτημα της ομάδας Χουάν Φελίπε ήταν θετικός σε σχετικό έλεγχο.

Είναι η τέταρτη περίπτωση ποδοσφαιριστή που καταγράφεται ως θετικός στη νόσο, μετά τους Σάβιτς (ΑΠΟΕΛ δυο φορές), Ντένιτς (Απόλλων) και Πάντιτς (Δόξα). Πρώτο που δεν ήρθε από τη Σερβία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ως Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι πριν από λίγα λεπτά ενημερωθήκαμε από το Υπουργείο Υγείας ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μας Juan Felipe ο οποίος έφτασε στην Κύπρο χθες αργά το βράδι βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19 σε προγραμματισμένο έλεγχο του με την άφιξη του στην Κύπρο.
 
Ο ποδοσφαιριστής παραμένει σε κατοίκο περιορισμό ακολουθώντας όλες τις οδηγίες από τα αντίστοιχα τμήματα χωρίς να έχει οποιαδήποτε συμπτώματα.
 
Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι ο Felipe δεν ήρθε σε οποιανδήποτε επαφή με μέλη της ομάδας μας τηρώντας αυστηρά τις οδηγίες που προνοούνται από τα πρωτόκολλα που αφορούν τους ταξιδιώτες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X