ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κυριάκου: «Στην ΕΝΠ έδειξα ποιος είμαι πραγματικά»

Τι είπε για την πανδημία και το μέλλον του

Για την πορεία του στην ΕΝΠ την τελευταία διετία, την κατάσταση με την πανδημία και το μέλλον του μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο Ανδρέας Κυριάκου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πώς προετοιμάζεται: «Διπλές ώρες προπόνησης και γυμναστήριο για να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη σεζόν. Πρέπει να επαναφέρουμε το σώμα μας σε καλή κατάσταση. Έχω καθημερινή επαφή με την μπάλα. Βρίσκεις ένα γήπεδο και πας, κάνεις επαφές και τεχνικές. Θέλεις μια μπάλα κι ένα γήπεδο».

Για το αν έχει κλείσει το κεφάλαιο ΕΝΠ και το μέλλον του: «Δεν μπορώ να πω κάτι επίσημα. Έκανα εκεί δύο γεμάτες σεζόν, έδειξα ποιος πραγματικά είμαι. Το μέλλον θα δείξει τι θα γίνει. Το χειρίζεται ο μάνατζέρ μου αυτό το κομμάτι. Θα γίνει το καλύτερο για μένα».

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ: «Δεν μπορώ να αναφερθώ επίσημα γι’ αυτό. Τα χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, ποιος δεν θα ήθελε να πάει στην ΑΕΚ ή σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα».

Για τη μεγάλη αποχή από την αγωνιστική δράση: «Είναι μεγάλη ζημιά αυτή η εποχή. Πρέπει να δουλέψεις μόνος σου με επιμονή αλλιώς θα είναι δύσκολο. Ο κάθε παίκτης πρέπει να κάνει διπλές και τριπλές προπονήσεις για να επαναφέρει το σώμα του, χρειάζεται επαφή με την μπάλα. Ο καθένας πρέπει να δώσει περισσότερα αυτό τον καιρό».

Για την παρουσία του την τελευταία διετία: «Ήταν στόχος μου να αποδείξω ποιος πραγματικά είμαι. Είμαι ευχαριστημένος με το τι έδειξα και τι κάναμε. Μπορούσαμε να κάνουμε ακόμα καλύτερα πράγματα. Στο κύπελλο πήγαμε εξαιρετικά, ήμασταν μισό κεφάλι από τον τελικό. Εννοείται ότι είμαι ευχαριστημένος, όμως θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για μας. Είχαμε εξαιρετική ποιότητα».

Για τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στο ποδόσφαιρο λόγω πανδημίας: «Το μεγάλο τον φόβο τον είχαμε στη αρχή. Ακούγαμε διάφορα, επικρατούσε πανικός. Τώρα έφυγε ο φόβος, είναι καλύτερα τα πράγματα. Βλέπουμε ανακοινώσεις με μηδενικά κρούσματα. Βλέπουμε άλλες χώρες που παίζουν κανονικά. Ήταν ένας πανικός και πιστεύω ότι τελείωσε. Έκαναν εξαιρετική δουλειά οι υπεύθυνοι, πιστεύω ότι ό,τι έγινε έγινε».

Για τη δράση στα υπόλοιπα πρωταθλήματα: «Παρακολουθούμε τα παιχνίδια, αλλά ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δεν αρέσει σε κανένα».

Για τους στόχους του: «Πάντα θέτω ψηλούς στόχους. Σε οποιαδήποτε ομάδα πάω θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X