ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κκαράς: «Ήμασταν πολύ ανώτερη ομάδα»

Όλα όσα ανέφερε ο τεχνικός των βυσσινί

Δηλώσεις παραχώρησε μετρά το τέλος του αγώνα της Ένωσης και την ήττα της ομάδας του από τη Νέα Σαλαμίνα, ο Μάριος Κκαράς.

Ο Κύπριος τεχνικός, μεταξύ άλλων ανέφερε πως η ομάδα του ήταν ανώτερη από τη Σαλαμίνα και στάθηκε στα προβλήματα που έχει η ομάδα τους στις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά:

«Ήμασταν πολύ ανώτερη ομάδα, βρήκαμε τις ευκαιρίες αλλά για ακόμη ένα παιχνίδι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε ένα απλό γκολ. Είχαμε δύο ξεκάθαρες ευκαιρίες και δεν σκοράραμε. Αυτό είναι που μας προβληματίζει και είναι η ομάδα σε αυτή τη θέση χωρίς βαθμολογικό κέρδος. Δυστυχώς για ακόμη ένα παιχνίδι δεχθήκαμε γκολ από το πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου και εκεί κάπου άλλαξαν οι ισορροπίες.

Προσπαθήσαμε με τις αλλαγές να φρεσκάρουμε την επίθεση για να έχουμε αποτέλεσμα αλλά και πάλι εκεί δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Εκεί ήταν κάπου δύσκολο πλέον η ομάδα να το ανατρέψει. Χωρίς να κάνει ο αντίπαλος ευκαιρίες χάσαμε το παιχνίδι από δύο στατικές φάσεις, το ίδιο και στο προηγούμενο. Δεχόμαστε για μένα εύκολα γκολ γιατί όταν δέχεσαι από στατικές φάσεις είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης».

Για το αν υπάρχει πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία είπε;

«Σε ανοικτό παιχνίδι η Νέα Σαλαμίνα δεν έκανε ευκαιρία. Είχε μόνο το δοκάρι σε αντεπίθεση. Δεν είναι θέμα αμυντικής λειτουργίας. Είναι θέμα καθαρά στατικών φάσεων. Αυτό είναι το πρόβλημα μας. Μια στατική φάση και έναν κόρνερ που δεν ήταν και το πληρώσαμε».

Για ότι η ομάδα έδειχνε να μην μπορεί ν’ αντιδράσει μετά τα γκολ που δέχθηκε:

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν είχαμε φάσεις. Είχαμε πρόβλημα στην τελική πάσα. Εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις στατικές φάσεις. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς σε κάθε αγώνα να κάνεις 20 φάσεις. Πρέπει στις 6-7 που δημιουργείς να τις κάνεις γκολ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X