ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ΕΝΠ και ο Σατσιάς έδειξαν τον δρόμο!

Με πέντε Κύπριους βασικούς ξεκίνησε το ματς απέναντι στον Απόλλωνα

Σκληρό καρύδι αποδείχτηκε η ΕΝΠ στο ματς με τον Απόλλωνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά αν και έχασε με 1-0 από τους πρωταθλητές, στάθηκε αρκετά καλά και δυσκόλεψε τον αντίπαλο της μέσα στη έδρα του.

Οι «βυσσινί» στην επιστροφή τους στην Α’ κατηγορία άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και παρά το γεγονός ότι η ομάδα έχει το μικρότερο μπάτζετ της κατηγορίας, φάνηκε ότι ο Σατσιάς και οι συνεργάτες του έκαναν πολύ καλή δουλειά όσον αφορά τον προγραμματισμό του καλοκαιριού.

Η ΕΝΠ διατήρησε τον περσινό βασικό κορμό, προσθέτοντας κάποιες πινελιές, οι οποίες ανέβασαν την ποιότητα της ομάδας.

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί και κάτι που έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση σε όλους είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Σατσιά ξεκίνησε με πέντε Κύπριους βασικούς. Συγκεκριμένα στο αρχικό σχήμα ξεκίνησαν οι Χριστοφή, Ρουσίας, Κωνσταντίνου, Κατσιάρης και Κοτσώνης, ενώ πιο μετά πέρασαν ως αλλαγή ακόμη δύο Κύπριοι, οι Γαβριήλ και Μαυρουδής. Η συνολική παρουσία αυτών των Κύπριων παικτών ενθουσίασε και άφησε εξαίρετες εντυπώσεις. Πάντως οι πέντε από αυτούς είναι παίκτες κάτω των 25 και συγκεκριμένα ο Χριστοφή είναι σε ηλικία 23 χρόνων, ο Κωνσταντίνου 22 χρόνων, ο Κοτσώνης 19 χρόνων, ο Μαυρουδής 20 χρόνων και ο Γαβριήλ 18 χρόνων. Το γεγονός ότι ο Μαρίνος Σατσιάς εμπιστεύθηκε τόσους πολλούς Κύπριους στο πρώτο ματς της χρονιάς απέναντι στον Απόλλωνα και η ΕΝΠ τον κοίταξε στα μάτια αφήνει ένα συμπέρασμα. Ότι οι Κύπριοι παίκτες υπάρχουν και μπορούν να ανταπεξέλθουν φτάνει να τους δοθεί η ευκαιρία.

Φυσικά η ΕΝΠ είναι ομάδα που εδώ και καιρό είχε ορίσει ένα πλάνο ανέλιξης ποδοσφαιριστών και μαζί με τον Μαρίνο Σατσιά το υλοποίει και δείχνει τον σωστό δρόμο διαχείρισης των Κυπρίων νεαρών παικτών.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΟΛΑΚΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

Κρύωσε... και κέρασαν σούπα (vid) Live Score

Κρύωσε... και κέρασαν σούπα (vid)

Λευκή ισοπαλία για Ένωση και Καρμιώτισσα σε ένα ματς που πέραν από ένα χαμένο πέναλτι… δεν έχει να επιδείξει κάτι άλλο
 |  ΕΝΠ