ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φερέρ: «Όταν κερδίζουμε είναι σωστές οι αλλαγές»

Ικανοποιημένος με την νίκη ο Ισπανός προπονητής της ΕΝΠ

24sports team

info@24sports.com.cy

Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Κάρλος-Άλος Φερέρ μετά την νίκη της Ένωσης εις βάρος της Νέας Σαλαμίνας, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της επιτυχίας της ομάδας του, ενώ απάντησε και για τις αλλαγές των Θεοδώρου και Λουσέρο.

Αναλυτικά:

«Πρώτα θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για τους τρεις βαθμούς που πήραν σήμερα, ήταν πολύ σημαντικός αγώνας. Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά μετά την κόκκινη κάρτα του αντιπάλου, δεν το διαχειριστήκαμε σωστά, δώσαμε τη δυνατότητα να κάνουν ευκαιρίες. Παρόλα αυτά, σε καμία περίπτωση δεν χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα. Ρισκάραμε, έχασε και η Νέα Σαλαμίνα κάποιες ευκαιρίες με τον Ντανίλο που είναι πολύ επικίνδυνος και μπορεί να αγωνιστεί κα στην κορυφή της επίθεσης. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και βλέπουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι».

Για τις αλλαγές των Θεοδώρου και Λουσέρο: «Θεοδώρου και Λουσέρο έκαναν καλό παιχνίδι αλλά αποφασίσαμε να κάνουμε αυτές τις αλλαγές. Όταν κερδίζουμε είναι σωστές οι αλλαγές, αν όχι τότε δεν είναι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

ΕΝΠ: Παρελθόν ο Φερέρ

ΕΝΠ: Παρελθόν ο Φερέρ

Τις προπόνησεις αναλαμβάνουν οι Λευτέρης Ελευθερίου και Χριστόφορος Χριστοφή
24sports team
 |  ΕΝΠ