ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φερέρ: «Εμείς 48 ώρες... ο αντίπαλος μια εβδομάδα»

Δηλώσεις του τεχνικού της ΕΝΠ

Ικανοποιημένος απ’ την απόδοση της ομάδας του παρουσιάστηκε ο Φερέρ μετά το τέλος του αγώνα της ΕΝΠ με την Ομόνοια και παρά την ήττα για τους «βυσσινή».

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ΕΝΠ

«Μπράβο στην Ομόνοια για τη νίκη αλλά και στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς με πολλά προβλήματα. Παίξαμε πριν από 48 ώρες ενώ ο αντίπαλος μας είχε ολόκληρη εβδομάδα και αυτό το έκανε ακόμη πιο δύσκολο κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα. Στο πρώτο αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα με τον Παπουλή αλλά τα διορθώσαμε στη συνέχεια. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί, ο αντίπαλος έκανε δυο σουτ. Ξέρουμε πως τέτοιοι αντίπαλοι έχουν ποιότητα και μπορούν να βρουν το τέρμα. Χάσαμε δυστυχώς το παιχνίδι από ένα τέρμα από κόρνερ στο 90 και την ώρα που νιώθαμε πως ελέγχαμε το παιχνίδι. Άλλοι οι στόχοι της Ομόνοιας και άλλοι οι δικοί μας. Βλέπουμε τη συνέχεια».

Για το αν αδικήθηκε η ομάδα απ’ το αποτέλεσμα: «Αυτό είναι το αποτέλεσμα και δεν μπορεί να αλλάξει. Μερικές φορές νιώθεις πως δεν έχεις ευκαιρίες, όμως σήμερα είχαμε τις δικές μας στιγμές και δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Είχαμε δυο σουτ απ’ τον Φελίπε και την φάση μετά απ’ το τέρμα που δεχθήκαμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση