ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φάνου: «Να μην ασχοληθούμε ξανά με τους διαιτητές»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΕΝΠ

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ Κωνσταντίνος Φάνου.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση: «Ένας πολύ δύσκολος αγώνας, πήγαμε με απουσίες, δεν τα καταφέραμε. Κάναμε μέτριο με κακό παιχνίδι. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία, αλλά μας στεναχωρεί που δεν πήραμε βαθμούς. Προχωράμε μπροστά και θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για μα παραμείνουμε στην κατηγορία. Όταν σου λείπουν τέσσερις βασικοί, είναι δύσκολο για μας. Βρήκαμε την Ανόρθωση και σε πολύ καλή μέρα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν κάπως καλύτεροι και κοντά στα επίπεδα που θέλαμε. Συμβαίνουν κάποια πράγματα, αλλά το παν είναι η στήριξη και η αφοσίωση στον στόχο μας».

Για Απόλλωνα: «Θα παραταχθούμε σχεδόν πλήρεις κόντρα στον Απόλλωνα. Θέλουμε βαθμό ή βαθμούς κόντρα στον Απόλλωνα. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά ευελπιστούμε πως θα δούμε μια βελτιωμένη ομάδα την Κυριακή. Περιμένουμε την απόφαση του προπονητή μας για την τιμωρία του Ντένινγκ».

Για το θέμα διαιτησίας: «Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω κάτι για ξένους διαιτητές. Ευελπιστούμε πως δεν θα ασχοληθούμε ποτέ ξανά με λάθη των διαιτητών. Η αναφορά του προπονητή μας για τους παίκτες μας που διαμαρτύρονταν στον βοηθό έχει να κάνει με προηγούμενες διαιτητικές αποφάσεις. Δεν δικαιολογείται όμως να μην ήμασταν συγκεντρωμένοι».

Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

ΕΝΠ: Παρελθόν ο Φερέρ

ΕΝΠ: Παρελθόν ο Φερέρ

Τις προπόνησεις αναλαμβάνουν οι Λευτέρης Ελευθερίου και Χριστόφορος Χριστοφή
24sports team
 |  ΕΝΠ