ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φάνου: «Να κάνουμε μια ομάδα που θα παλεύει όλα τα παιχνίδια»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τον Πανίκο Κωνσταντίνου μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ, Κωνσταντίνος Φάνου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την επιστροφή στην Α’ Κατηγορία: «Υπάρχει μια αλλαγή και ένα διαφορετικό επίπεδο. Προσπαθούμε να φανούμε αντάξιοι στο επίπεδο της Α’ Κατηγορίας. Η διοίκηση του Κυριάκου Ττίκη προσπάθησε να λειτουργήσει η ομάδα πέρσι σαν ομάδα Α’ Κατηγορίας ούτως ώστε να μην υπάρχει μεγάλο χάσμα. Έγινε σαφές από όλους ότι το κυπριακό ποδόσφαιρο απαρτίζεται από επενδυτές. Δεν πρέπει να μας προβληματίζει αυτό. Αν μια ομάδα πάει καλά πρέπει να τη συγχαρείς. Όσο μεγάλη και αν είναι η διαφορά από άλλες ομάδες θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα που θα παλεύει όλα τα παιχνίδια».

Για τους Σέρβους που αποκτήθηκαν: «Περισσότερο έτυχε. Είναι και από διαφορετικούς εκπροσώπους που ήρθαν. Αυτοί οι παίκτες έδειξαν καλά στοιχεία. Είναι νεαροί με αρκετό ταλέντο και ψάχνουν την ευκαιρία για να αποδείξουν την αξία τους».

Για την προετοιμασία: «Ολοκληρώθηκαν τρεις βδομάδες. Αύριο έχουμε το πρώτο μας φιλικό απέναντι στην Χάποελ Χάιφα στο Τάσος Μάρκου στις 19:00. Το κανονικό εισιτήριο είναι στα 10 ευρώ και το μαθητικό 5 ευρώ. Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά και ο προπονητής δημιουργεί την εικόνα που θα έχει η ΕΝΠ την επόμενη σεζόν. Την φετινή χρονιά δεν θα πάμε στο εξωτερικό αποφασίστηκε να μείνουμε στο Παραλίμνι».

Για τον προγραμματισμό: «Οποιαδήποτε νέα προσθήκη θα πρέπει να δούμε πως πάει με το οικονομικό. Εξαρτάται από τον πρόεδρο και το συμβούλιο αν θα γίνει υπέρβαση. Θεωρώ ότι προς το τέλος της περιόδου πιθανόν να γίνουν άλλες 2-3 προσθήκες καταλόγου Α’. Ευελπιστούμε ότι οι παίκτες που αποκτήθηκαν μέχρι τώρα θα ικανοποιήσουν τον προπονητή. Στόχος μας είναι να δοθούν και ευκαιρίες και να αναδειχθούν και ποδοσφαιριστές».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση