ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φάνου: «Κάποιοι βιάστηκαν να μας καταδικάσουν» (ηχητικό)

Διαβάστε πιο κάτω τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΈΝΠ

24sports team

info@24sports.com.cy

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ένωση μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου των «βυσσινί», Κωνσταντίνος Φάνου, ο οποίος αναφέρθηκε και στον απόηχο του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικό σχόλιο: «Όπως αναφέραμε στην ανακοίνωση, επιλέγουμε τον δρόμο της σιωπής, δεν κερδίζουμε κάτι από αυτό. Δεν έχουμε να χωρίσουμε το οτιδήποτε απέναντι στον οποιονδήποτε. Πρέπει να δείξουμε όλοι ωριμότητα, αν το θέλουμε. Βιώσαμε αρκετά λάθη και δεν θέλουμε να δείχνουμε σε πόσες φάσεις έχουμε αδικηθεί. Μας έχουν κουράσει όλα αυτά».

«Πείτε μου πραγματικά αν σας χαροποιεί εάν ανεβάσω κάτι στο facebook. Δεν θα αλλάξουμε κάτι ακολουθώντας αυτόν τον δρόμο. Εμείς θέλουμε να βρεθούν λύσεις, θα συναντηθούμε την Ομοσπονδία. Αυτό που μπορούμε να πράξουμε είναι να μην πέσουμε στην παγίδα. Δεν μας τιμούν όλα αυτά»

Για την θέση του κ.Τσόκκου: «Είπε πως έχουμε πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε. Πραγματικά πείτε μου μια φορά που βρέθηκε λύση ακολουθώντας αυτό τον δρόμο. Είναι μια κατάσταση που έχει να κάνει και με την κοινωνία».

«Εγώ προκαλώ να σκεφτεί κάποιος την ιστορία του ποδοσφαίρου μας. Βάζουμε τον κόσμο να βρίζονται να αλληλοκατηγορούνται. Είναι η ευκαιρία να αλλάξουμε κάτι, αν το θέλουμε πραγματικά».

Για τον προπονητή της Ένωσης: «Σίγουρα δεν πρόκειται να πούμε ότι έπραξε ορθά. Θα υπάρξει μια τιμωρία από τον αθλητικό δικαστή, ας μην προτρέχουμε. Εμείς στηρίζουμε τον προπονητή μας, εν μέρει τον δικαιολογούμε, ήταν αρκετά φορτισμένος. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Το πιο σημαντικό είναι πως αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τον όποιονδηποτε. Κάποιοι βιάστηκαν να μας καταδικάσουν».

Για το ματς με την Δόξα: «Υπήρξαν σοβαρές απουσίες για εμάς με τον ΑΠΟΕΛ. Θα έχουμε την ευκαιρία να είναι όλοι διαθέσιμοι. Έχουμε μια ομάδα απέναντι μας με παρόμοιους στόχους, πρέπει να κτίσουμε στις εμφανίσεις μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X