ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φάνου για Πάφο, αγωνιστικά και ενίσχυση

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο διευθυντής της ΕΝΠ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή  «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο διευθυντής της ΕΝΠ, Κωνσταντίνος Φάνου.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για τα τελευταία αποτελέσματα αλλά και την συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Οι τελευταίες εβδομάδες δεν εξελίσσονται όπως θέλαμε. Έχουμε δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Στο τελευταίο ματς με την Νέα Σαλαμίνα φάνηκε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι αλλά στο τέλος χάσαμε και αυτό μας στεναχώρησε. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε αγωνιστικά και βαθμολογικά. Γενικά είναι μικρές οι διαφορές και θα γίνει μεγάλη μάχη με πολλές ομάδες να φύγουν από τις τελευταίες θέσεις που γίνεται ένας χαμός».

Για τον επόμενο αγώνα με την Πάφο: «Παίζουμε μία ομάδα που είναι πληγωμένη από τα τελευταία της αποτελέσματα. Δεν θα είναι εύκολος αγώνας και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι. Τυχόν λάθη θα μας στοιχήσουν. Αν κερδίσουμε θα βοηθηθούμε και ψυχολογικά και βαθμολογικά».

Για τα αγωνιστικά: «Εχμάν, Κλοώνιας, Χριστοφή και Κοσμά είναι τραυματίας. Διαθέσιμος θα είναι ο Πολυκάρπου που ήρθε δανεικός. Εκτός θα είναι επίσης και κάποιοι παίκτες τιμωρημένοι».

Για τις επόμενες κινήσεις και την μεταγραφή Πολυκάρπου: «Είμαστε σε συζητήσεις. Θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Τον Πολυκάρπου τον θέλαμε, ευελπιστούμε ότι θα το σύντομα πέρασμα από το Παραλίμνι θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί όπως έγινε και με άλλους παίκτες. Γενικά στην Ένωση δίνουμε ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές».

Για την περίπτωση Θεοδώρου και που αλλού θα ενισχυθεί η ομάδα: «Υπήρξε μία προσέγγιση αλλά δεν υπάρχει εξέλιξη. Μας ενδιαφέρει όμως να πάρουμε κάποιους παίκτες δανεικούς. Έχουμε βολιδοσκοπήσει και άλλες ομάδες από την Κύπρο για ποδοσφαιριστές. Θα περιμένουμε μέχρι τέλος Ιανουαρίου. Οι επόμενες δύο κινήσεις αφορούν παίκτη του κέντρου και της επίθεσης».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση