ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φάνου: «Αν η ομάδα έπαιζε όπως τώρα απ’ την αρχή...»

Δηλώσεις του επί του τύπου εκπρόσωπου της ΕΝΠ

Η ΕΝΠ έφθασε σε μια μεγάλη επιτυχία κόντρα στον Απόλλωνα και με «χρυσό τέρμα» του Βαρέλα πανηγύρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στην μάχη για παραμονή. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ΕΝΠ, Κωνσταντίνος Φάνου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι. Ξέραμε τον Απόλλωνα και πόσο ήθελε να κερδίσει. Καταφέραμε να φανούμε πιο τυχεροί και εκμεταλλευτήκαμε τις αντεπιθέσεις και πήραμε μια νίκη μετά από 13 χρόνια. Στεναχωριόμαστε γιατί αν η ομάδα έπαιζε όπως τώρα απ’ την αρχή σκεφτόμαστε που θα μπορούσαμε να είμασταν τώρα».

Για το γεγονός πως οι παίκτες δίνουν όλα όσα τους ζητά ο προπονητής: «Θεωρώ ότι ήταν σημαντικό να δούμε πως θα αντιδρούσε η ομάδα κόντρα σε έναν ακόμη μεγάλο αντίπαλο. Είχαμε τρεις σημαντικές απουσίες με παιδιά που έκαναν τη διαφορά τις τελευταίες φορές και τα παιδιά που ήρθαν απ’ τον πάγκο βοήθησαν. Όλοι αντιλαμβάνονται την φιλοσοφία του προπονητή. Από εδώ και πέρα χαμηλά το κεφάλι και βλέπουμε τη συνέχεια».

Για το γεγονός πως ήρθε η ψυχολογία που έλειπε: «Πληρώσαμε τους τελευταίους μήνες τη ψυχολογία. Είχαμε καλό ξεκίνημα και δεν ήρθαν αποτελέσματα. Ήρθε ο κύριος Σιβιέρο και δεν πέτυχε τα αποτελέσματα, γιατί δυστυχώς είχαμε και δύσκολο πρόγραμμα. Προχωρήσαμε στην επιλογή του κύριου Γιανέφσκι που γνωρίζει την ομάδα και την Κυπριακή πραγματικότητα. Δεν είναι ότι πιο καλό να αλλάζεις προπονητές αλλά έπρεπε να γίνει κάτι. Τώρα χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά».

Για τον Αγγελή: «Μπορεί να υπογράψει όπου θέλει γιατί είναι στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του. Τις επόμενες μέρες θα λήξει το θέμα, είτε θα συνεχίσει με επέκταση στην ομάδα μας, είτε θα αποδεσμευτεί από τώρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X