ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φάνου: «Αν γίνει σωστή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας» (ηχητικό)

Διαβάστε πιο κάτω τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΝΠ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΝΠ Κωνσταντίνος Φάνου μίλησε στην εκπομπή "Κάνε Παιχνίδι" του ΣΠΟΡ FM 95.0 για όλη την επικαιρότητα της ομάδας του Παραλιμνίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την προετοιμασία της Ένωσης: «Επιστρέψαμε στην Κύπρο, υπάρχει ένα καλό κλίμα μετά από καλή δουλειά που έγινε. Είμαστε στο σωστό δρόμο».

Αν υπάρχουν εκκρεμότητες ακόμη: «Σίγουρα θα ήταν ευχής έργο αν ήταν όλοι στη διάθεση του προπονητή. Χρειάζεται να είναι προσεχτική στις κινήσεις της. Με την ομάδα ταξίδεψαν αρκετοί νεαροί».

Κινήσεις που απομένουν: «Θα γίνουν ακόμη τρεις, χρειαζόμαστε στο κέντρο, κεντρικό αμυντικό και στα άκρα της επίθεσης. Θέλουμε παίκτες που θα είναι τα δυνατά χαρτιά της ομάδας. Ίσως στο τέλος της εβδομάδα ή αρχές της επόμενης να υπάρχουν εξελίξεις».

Για τα διαρκείας: «Είμαστε σε λογικό αριθμό μέχρι στιγμής, αν γίνει σωστή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας, υπάρχει ακόμη χρόνος».

Για τα οικονομικά: «Σεβόμαστε την προσπάθεια που γίνεται, η εταιρεία Τσόκκος πρόσφερε πολλά χρήματα, νομίζω οφείλουμε να δημιουργήσουμε μια υγιής κατάσταση».

Για το γήπεδο: «Υπήρξε δέσμευση από το δήμαρχο, το στάδιο ανήκει στο Δήμο, θα γίνουν κάποια έργα για να είναι σε καλύτερη κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος και με το τέλος του χρόνου να γίνουν κι άλλες αλλαγές».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X