ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φάνος: «Θεωρούμε ότι για την ώρα ο αγώνας γίνεται κανονικά»

Δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΕΝΠ

Το κρούσμα του κορωνοϊού στον Εθνικό Άχνας έφερε συναγερμό στις τάξεις του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Με ψυχραιμία όμως οι πάντες επικεντρώνονται στο να γίνουν οι σωστές διαδικασίες και να συνεχίσουμε. Στο πλαίσιο αυτό ο Κωνσταντίνος Φάνου, υπεύθυνος επικοινωνίας της ΕΝΠ, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το αν ο αγώνας με τον Εθνικό βρίσκεται στον αέρα: «Θεωρούμε ότι για την ώρα ο αγώνας γίνεται κανονικά. Προνοούνται κάποια τεστ που πρέπει να γίνουν. Αυτό προνοεί το πρωτόκολλο. Πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά. Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για να μην διακοπεί ξανά το πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα δεν πρέπει να φέρνουμε σε κίνδυνο κανένα ποδοσφαιριστή και τους οικείους τους. Είναι κάτι πρωτόγνωρο και πρέπει να προσέξουμε».

Για τον Φελίπε: «Έμεινε τρεις εβδομάδες θετικός ο ποδοσφαιριστής και έκανε τρία επαναληπτικά τεστ. Ευτυχώς ο ποδοσφαιριστής είναι απολύτως καλά και ευελπιστούμε πως δεν θα έχουμε κάποιο καινούργιο κρούσμα. Είναι προγραμματισμένα τα τεστ όλης της ομάδας».

Για τα αγωνιστικά: «Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Η ομάδα γέμισε με καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ίσως μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου να γίνουν 1-2 κινήσεις. Θέλουμε και το πιστεύουμε πραγματικά πως η ομάδα μπορεί. Οι πρεμιέρες σίγουρα κρύβουν παγίδες και πρέπει να περάσουμε αλώβητοι και θα πάμε πολύ καλά».

Για τον Πελέ: «Πιστεύουμε πολύ σε αυτόν. Έχει παραστάσεις στην Ολλανδία και την Αμερική. Έχουμε παίκτες που έπαιξαν σε καλές ομάδες. Επιλέξαμε συνειδητά να προχωρήσουμε σε ανανέωση του ρόστερ και χρειάζεται χρόνος για να δέσει η ομάδα. Αν το συνδυάσουμε με καλά αποτελέσματα στην αρχή θα δούμε μια πολύ πολύ καλή ΕΝΠ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X