ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φάνος: «Ενίσχυση θέλουμε να γίνει» (ηχητικό)

Θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, αρχής γενομένης του επόμενου αγώνα.

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ε.Ν.Π μίλησε στον ΣΠΟΡFM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Πάσα» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου. Αναφέρθηκε στα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας, το επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ αλλά και γενικότερα το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μετά την ισοπαλία στο Δασάκι.

Για το τελευταίο παιχνίδι:

« Και οι δύο ομάδες είχαν κενά διαστήματα. Πρέπει να μείνουμε μακριά από καλές εμφανίσεις και τα ευχολόγια. Σημασία έχει να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά και να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε βαθμολογικά».

Υπάρχει πίεση:

« Νομίζω πως ναι. Η θέληση για νίκη σε γεμίζει με άγχος και πίεση κάποιες φορές. Έτσι νιώθουμε, πιστεύουμε όμως ότι υπάρχει δρόμος. Η ομάδα έχει την δυνατότητα για κάτι πολύ καλύτερο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

« Ο Αγγελή είναι οριακά για το αν θα αγωνιστεί. Το παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι πολύ σημαντικό για εμάς, όποιοι και αν αγωνιστούν πρέπει να βρουν τον τρόπο να ανταπεξέλθουν. Οι απουσίες είναι αρκετές και το παιχνίδι πολύ σημαντικό.

Για τον κόσμο:

« Θεωρώ δεδομένο ότι ο κόσμος παρά την πικρία θα βρίσκεται στο γήπεδο. Θα είναι εκεί και νομίζω ότι τέτοιες στιγμές η παρουσία του κόσμου παίζει καθοριστικό ρόλο».

Για τα μεταγραφικά:

« Είναι κάτι που μας απασχολεί και μας ενδιαφέρει. Ότι κινήσεις γίνουν, θα γίνουν βάση των οικονομικών δεδομένων. Θέλουμε να δούμε τα επόμενα παιχνίδια – αποτελέσματα και να κινηθούμε αναλόγως. Ενίσχυση θέλουμε να γίνει. Είναι δύσκολο όμως να βρεις αυτό που θες αυτή την περίοδο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

ΕΝΠ - ΑΕΛ 1-0

ΕΝΠ - ΑΕΛ 1-0

Το πρώτο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΝΠ