ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΕΝΠ: Ολοκληρώνεται το μεταγραφικό πάζλ

Με χαμηλά το κεφάλι... όλοι στο Παραλίμνι

Συνεχίζεται η προετοιμασία για την ομάδα του Παραλιμνιού για την επιστροφή της στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας με τον Μαρίνο Σατσιά και το επιτελείο του να ολοκληρώνουν το μεταγραφικό τους σχεδιασμού.

Εκτός απροόπτου το ρόστερ έχει κλείσει μετά και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΕΝΠ Στέφαν Βούκσεβιτς. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου και όπως φαίνεται στο Παραλίμνι θα του δώσουν τον ρόλο του ηγέτη της ομάδας. Ο Μαυροβούνιος κεντρικός κατά την περσινή σεζόν μέτρησε 29 συμμετοχές με την φανέλα της Καμπάλας διανύοντας μια γεμάτη σεζόν. Ο Μαρίνος Σατσιάς και το επιτελείο του «ποντάρουν» στον Βούκσεβιτς καθώς χρειάζονται ένα παίκτη-κλειδί στον έλεγχο του παιχνιδιού τους.

Παράλληλα η διοίκηση της ΕΝΠ ανακοίνωσε τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ενόψει προετοιμασίας με τον πρώτο της αντίπαλο να είναι η Χάποελ  Χάιφα στις 20 Ιουλίου στο γήπεδο της Αναγέννησης Δερύνειας.

Απο τις πρώτα συμπεράσματα που μπορεί κάποιος να αποτυπώσει για την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την μέχρι στιγμής προσπάθεια που καταβάλουν έτσι ώστε να παρουσιάσουν μια ομάδα ανταγωνιστική είναι ότι κρατάνε χαμηλά τον πήχη έχοντας επίγνωση του δύσκολου μαραθώνιου που ακολουθεί και σαν δεύτερο συμπέρασμα την αποφυγή ίδιων λαθών που έγιναν στο παρελθόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση