ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΕΝΠ: «Οι πιο δύσκολες στιγμές μετά την εισβολή»

Απαραίτητη η στήριξη μέσω διαρκείας

Κάλεσμα για τα διαρκείας απευθύνει η Ένωση στον κόσμο της, τονίζοντας πως οι στιγμές είναι πάρα πολύ δύσκολες και πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουν για να σωθεί η ομάδα.

Για να κυκλοφορήσουν, αναμένουν τις ανακοινώσεις από την ΚΟΠ.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς ως Παραλίμνι αλλά και ως επαρχία γενικότερα ίσως ζούμε τις πιο δύσκολες στιγμές μετά την Τουρκική Εισβολή. Είτε μας αρέσει είτε όχι αυτή είναι η πραγματικότητα και πολύ πιθανόν τα οικονομικά δεδομένα τους επόμενους μήνες να εξελιχθούν ακόμη χειρότερα απ΄ όσο προβλέπουν οι ειδικοί.

Οι καταστάσεις που επικρατούν είναι πολύ δύσκολες. Τα οικονομικά δεδομένα έχουν στενέψει και οι προσπάθειες που καταβάλλονται για την ομαλή λειτουργία της ομάδας μας αλλά και την διεκπεραίωση των άμεσων υποχρεώσεων μας είναι μεγάλες!

Διαβεβαιώνουμε πως το γεγονός αυτό σε καμία περίπτωση, δεν θα αποτελέσει δικαιολογία στο να παραβλέψουμε τον ποδοσφαιρικό προγραμματισμό. Αντιθέτως έχουμε ήδη προβεί σε πολύ σημαντικές προσθήκες και ανανεώσεις. Αυτό όμως δεν αρκεί για να καταφέρουμε να κρατήσουμε την ομάδα μας ανταγωνιστική και πρωτίστως υγιείς οικονομικά.

Ως Ε.Ν.Π ΠΟΔΟΔΣΦΑΙΡΟ οφείλουμε να προσαρμοστούμε απόλυτα στα νέα δεδομένα αλλά και να διαφυλάξουμε τα δικά μας συμφέροντα. Πάνω από όλα όμως οφείλουμε να διαφυλάξουμε την δική μας Ένωση. Είναι η στιγμή που πραγματικά η οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια από όπου και αν προέρχεται, όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι, είναι άκρως σημαντική. Δεν εθελοτυφλούμε στα οικονομικά προβλήματα όχι μόνο της ομάδας μας αλλά και του κάθε ΕΝΩΣΙΤΗ ξεχωριστά. Για τον λόγο αυτό έγινε μία τεράστια προσπάθεια έτσι ώστε όλα τα χορηγικά πακέτα αλλά και οι τιμές των Εισιτηρίων Διαρκείας να απολύτως προσιτές σε όλους.

Η στασιμότητα που παρατηρείτε στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας όπως και η αναβολή διάφορων δραστηριοτήτων, οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν ακόμα διαμορφωθεί και ανακοινωθεί επίσημα τα μέτρα ασφαλείας που θα υφίστανται για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Είμαστε πανέτοιμοι για την δημοσίευση και εκτύπωση των εισιτηρίων διαρκείας, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να αναμένουμε εντολές από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αλλά και την πολιτεία σχετικά με τις αποστάσεις και άλλα τυχόν μέτρα που θα πρέπει να τηρηθούν.

Αυτό που απομένει είναι ο κάθε ένας από εμάς να πάρει την δική του απόφαση, την απόφαση που θα κρίνει το μέλλον όμως της δικής μας ΈΝΩΣΙΣ……

Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι η οικονομική ανάσα που τόσο πολύ χρειαζόμαστε θα έρθει άμεσα από εσάς…από τον κάθε αγνό Ενωσίτη ανανεώνοντας το Εισιτήριο Διαρκείας του ή το χορηγικό πακέτο που διαθέτει με την ομάδα μας….

Και όπως αναφέραμε και λίγες μέρες πριν….. Τα όνειρα είναι δικά μας και κανείς δεν μπορεί να μας τα στερήσει!

Τα Δικά μας Βυσσινί Όνειρα Δεν Βγαίνουν Σε Πλειστηριασμό…

Ούτε βήμα πίσω…Συνεχίζουμε!».

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X