ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΕΝΠ: Καταγγέλλει βανδαλισμούς από οπαδούς της Ανόρθωσης

Ανακοίνωση από τους «βυσσινί»

Η ΕΝΠ ανάρτησε φωτογραφίες με τους βανδαλισμούς που προκάλεσαν οπαδοί της Ανόρθωσης στα γραφεία της ομάδας. Οι «βυσσινί» καλούν παράλληλα την επίσημη Ανόρθωση να καταδικάσει τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ της ΕΝΩΣΙΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να δημοσιεύσει και να γνωστοποιήσει τους βανδαλισμούς στους οποίους προέβησαν «κάποιοι» στα Γραφεία του Σωματείου μας, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται δυστυχώς και άνθρωποι και οπαδοί της Ανόρθωσης Αμμοχώστου αμαυρώνοντας το όνομα και την ιστορία της.

Φυσικά οι πράξεις αυτές έγινα τα ξημερώματα με την κάλυψη του σκότους στο οποίο αρέσκονται πάντα να κρύβονται. Η υπόθεση θα καταγγελθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου.

Καλούμε την επίσημη Ανόρθωση όπως καταδικάσει την συγκεκριμένη ενέργεια άμεσα, σεβόμενη την ιστορία των 2 Σωματείων αλλά και το τι πρεσβεύει το καθένα, σεβόμενη το Παραλίμνι αλλά και την Επαρχία Αμμοχώστου κατ´ επέκταση.

Ο εχθρός βρίσκεται απέναντι και όχι ανάμεσα μας, ας το θυμόμαστε όλοι και ιδιαίτερα όσοι προέρχονται από την κατεχόμενη γη μας!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

Τα πιο γλυκά γενέθλια… για Ένωση! (vid) Live Score

Τα πιο γλυκά γενέθλια… για Ένωση! (vid)

Επιβλητική νίκη για την ομάδα του Παραλιμνίου, που κέρδισε τον Ακρίτα με 5-0 και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλια ...
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΝΠ