ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΕΝΠ: Για το καλύτερο δυνατό

Απο τα χαμηλότερα μπάτζετ του πρωταθλήματος η ΕΝΠ

24sports team

info@24sports.com.cy

Με μπροστάρη τον Κυριάκκο Ττίκη καλείται η ΕΝΠ να πετύχει τους στόχους της για τη καινούργια σεζόν μετά την επιστροφή της στην Α' κατηγορία. Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικόυ τμήματος των «βυσσινί» μαζί με τον προπονητή Μαρίνο Σατσιά βρίσκονται στις διεργασίες στο να παρουσιάσουν για τη καινούργια χρονιά μια υπολογίσιμη ομάδα.

Σίγουρα αυτός ο δρόμος που καλείται να ανεβεί η Ένωση θα είναι πολύ δύσκολος και αυτό το γνωρίζουν όλοι στο Παραλίμνι. Η ΕΝΠ θα συγκαταλέγεται στα μικρότερα μπάτζετ του πρωταθλήματος και αυτό που διαφαίνεται είναι ότι στόχος τους στο Παραλίμνι είναι η παραμονή στην μεγάλη κατηγορία .

Μετά την φυγή του βασικού της επιθετικού την περασμένη σεζόν Ηλία ο Μαρίνος Σατσιάς εξετάζει αξίολογες περιπτώσεις με τον Κύπριο τεχνικό να προτιμά έναν ποδοσφαιριστή που να γνωρίζει το κυπριακό πρωτάθλημα απο πρώτο χέρι.

Ο Σατσιάς και το επιτελείο του θα ''ποντάρουν'' και φέτος στο κυπριακό στοιχείο που είχαν και την περασμένη σεζόν. Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές έχουν μια ευκαιρία μέσω της ΕΝΠ αν θελήσουν βέβαιως να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους που θα αποφέρει και στην διοίκηση του Ττίκη αρκετά έσοδα στο μέλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση