ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΕΝΠ: «Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο»

Βολές από τους «βυσσινί»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΝΠ για τις τελευταίες εξελίξεις στο κυπριακό ποδόσφαιρο, με την οποία βάλλει κατά των υπευθύνων της ΚΟΠ.

Αναλυτικά:

Δυστυχώς για ακόμη μία φορά αποφασίσαμε να "ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΜΕ" με τον χειρότερο δυνατό τρόπο το Κυπριακό Ποδόσφαιρο.

Ίσως τελικά τα καφενειακά πηγαδάκια που ψιθύριζαν από νωρίς ότι θα υπάρξει αναβολή να έχουν δίκαιο, ευχή μας είναι να μην ισχύουν και οι λόγοι οι οποίο αναφέρονταν.

Ως Ε.Ν.Π δείχνουμε με κάθε τρόπο πάντοτε τον σεβασμό μας και προς την Ομοσπονδία αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες αλλά τελικά αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι κάποιοι το θεωρούν αδυναμία.

Τα ερωτηματικά που εγείρονταν είναι πάμπολλα και θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα υπάρξει τουλάχιστον μία ειλικρινή απάντηση σε αυτά.

Εμείς θα συνεχίσουμε να τηρούμε σε απόλυτο βαθμό το Πρωτόκολλο που μας έχει παρουσιαστεί, θα συνεχίσουμε να αφήνουμε μακριά από την προπόνηση ποδοσφαιριστές με ταξιδιωτικό ιστορικό, θα θυμόμαστε πάντα την περίπτωση του ποδοσφαιριστή μας Juan Felipe ο οποίος φιλοξενείτο σε περιορισμό για 21 ημέρες και όταν το υπουργείο μας έδωσε την άδεια να επανέλθει στις προπονήσεις γιατί θεωρείται ότι παύει να είναι μεταδοτικός χρειάστηκε να μείνει άλλες 11 μέρες σε περιορισμό γιατί το περιβόητο πρωτόκολλο λέει ότι χρειαζόμαστε 3 αρνητικά τεστ για να επανέλθει σε προπονήσεις. Θα συνεχίσουμε να προβληματιζόμαστε που η ομάδα μας χθες προπονείτο χωρίς να γνωρίζει αν θα αγωνιστεί ή όχι και να χρειάζεται να εξηγήσεις σε ποδοσφαιριστές που μόλις έχουν έρθει στην Κύπρο τα "περίεργα"!

Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο πως ξεκινά ένα πρωτάθλημα χωρίς να γνωρίζουμε αν τελικά ισχύει ένα πρωτόκολλο που μας παρουσιάστηκε. Ισχύει τελικά ή όχι?

Ξεκινά μία νέα ποδοσφαιρική χρονιά και απαιτούμε από τον κάθε εμπλεκόμενο που πραγματικά αγαπά το Κυπριακό Ποδόσφαιρο να επίδειξη την απαιτούμενη σοβαρότητα. Το ίδιο ισχύει ακόμη και για εμάς.

Υ.Γ Το κομμάτι αδειοδότησης ουδεμία σχέση έχει με την αναβολή!!!

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Ε.Ν.Π

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X