ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΕΝΠ: Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα

Άξια θαυμασμού η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά

Γιώργος Μηνά

Είναι κάποιες φορές που η συνολική εικόνα μιας ομάδας «τσαλακώνεται» με τη βαθμολογική συγκομιδή της.

Για να μη ξεκινήσουμε να παραμύθιαζουμε και τον ίδιο μας τον εαυτό, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι ομάδες χτίζονται πλέον με το τρίπτυχο χρήματα-δουλειά-επαγγελματισμός. Όσο και να θες να πας κόντρα στη ραγδαία εξάπλωση του modern football που έχει ριζώσει για τα καλά και στο νησί μας, το σύστημα θα σε τσακίσει αργά ή γρήγορα.

Είναι και μερικές ομάδες όμως που αλλάζουν την σειρά του τρίπτυχου χρήματα-δουλειά-επαγγελματισμος και το κάνουν όσο πιο «ρομαντικό» γίνεται δηλαδή πρώτα βάζουν στη σειρά τη δουλειά μετά τον επαγγελματισμό και σε δεύτερη μοίρα τα χρήματα.

Η πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα  που σου έρχεται  στο νου δεν είναι άλλη από την ΕΝΠ του Μαρίνου Σατσιά που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ομάδες που βρίσκονται στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Παραλιμνιού είναι από τις πιο καλοδουλεμένες ομάδες στο πρωτάθλημα μας και αυτό το έχουν παραδεχθεί αρκετοί αντιπάλοι της. Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα δένεται περισσότερο δείχνοντας την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει ο Κύπριος τεχνικός  και οι συνεργάτες του το καλοκαίρι.

Μπορεί η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του Παραλιμνιού να μην λέει αρκετά άλλα σίγουρα έχει κερδίσει το σεβασμό αρκετών φίλων του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Δεν γνωρίζουμε τι θα γράψει ο ιστορικός του μέλλοντος για αυτή την ομάδα και αν καταφέρει στο τέλος να σωθούν οι «βυσσινί» αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι το σύνολο του Μαρίνου Σατσιά έχει «φουσκώσει» από περηφάνια τα στήθη των φίλων της ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση