ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ενωσίτη, την Παρασκευή έχουμε αγώνα»

Μήνυμα στον κόσμο της

 

Ανακοίνωση-κάλεσμα από την Ένωση ενόψει της έναρξης της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-21 και την πρεμιέρα της Παρασκευής. Σε αυτήν παραδέχονται κια λάθη που έγιναν.

Αναλυτικά:

«Λίγα 24ωρα μας χωρίζουν από την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021!

Μια χρονιά η οποία όπως ήταν αναμενόμενο είχε σηματοδοτεί με πολλές δυσκολίες τόσο στον οικονομικό προγραμματισμό όσο και στην διαδικασία στελέχωσης της ομάδας μας, αφού τα μέτρα που είχαν παρθεί από τον νόμο έκαναν ακόμα πιο δύσκολο το έργο των ιθυνόντων!
Θεωρούμε πως καταφέραμε παρόλα τα στενά οικονομικά δεδομένα να δημιουργήσουμε ένα αξιόλογο σύνολο ποδοσφαιριστών !

Πιστέψαμε σε κάθε προπονητή και ποδοσφαιριστή που ήρθε και τους εμπιστευθήκαμε την ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ. Είμαστε σίγουροι ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό τόσο εντός όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου!

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως η ομάδα μέρα με την μέρα γεμίζει, όχι μόνο από ποδοσφαιριστές αλλά και από δύναμη, τόλμη, θέληση και πάθος!

Τα παιδιά το θέλουν, το προσπαθούν και το νιώθουν. Αυτό είναι ξεκάθαρο από τις προπονήσεις! Το βλέπουμε όλοι, το νιώθουμε όλοι!

Σίγουρα και λάθη μπορεί να έγιναν και παραλήψεις, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτή είναι η ζωή.
Βρεθήκαμε αντιμέτωποι σε πρωτοφανές συνθήκες για όλους, όμως προσπαθήσαμε με νύχια και με δόντια μαζί με την δική σας συνεισφορά όπου ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί, να κρατήσουμε την ομάδα μας υγιής!

Φίλε Ενωσίτη, φίλε Παραλιμνίτη

Την Παρασκευή έχουμε αγώνα. Τα 20 λεπτά που μας χωρίζουν από το γειτονικό Δασάκι, μας καθιστούν υπόχρεους να παρευρεθούμε στην κερκίδα του Σταδίου!

Πρέπει να είσαι εκεί, πρέπει να αγκαλιάσεις από την 1η στιγμή την ομάδα σου, την ομάδα της πόλης σου, την ομάδα της καρδιάς σου!

Το 1ο ραντεβού με την ιστορία είναι γεγονός!

Από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή το μυαλό και η καρδιά μας θα είναι εκεί!!

Η προετοιμασία συνεχίζεται με μια μονάχα σκέψη…..ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X