ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αξίζει ο ντόρος;

Ο Δημήτρης Θεοδώρου, το ενδιαφέρον και το... λαμπρό μέλλον

Επτά γκολ σε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, δεν τα λες και λίγα για Κύπριο ποδοσφαιριστή. Ο Δημήτρης Θεοδώρου της ΕΝΠ, ήταν η πλέον ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημά μας, στην λήξασα σεζόν και οι «μετοχές» του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο του νησιού μας, ανέβηκαν με πολύ γοργούς ρυθμούς.

Τα πεπραγμένα του 22χρονου μεσοεπιθετικού με την φανέλα της ομάδας του Παραλιμνίου, δεδομένα προσελκύει τα βλέμματα μεγάλων ομάδων της Κύπρου. Πιο «ζεστό» ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του, έχει επιδείξει η Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ η περίπτωση του δεν αφήνει αδιάφορο και τον Απόλλωνα του Σωφρόνη Αυγουστή.

Από την άλλη, όμως, οι οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του Παραλιμνίου (κοντεύουν τις 250 χιλιάδες ευρώ) δυσκολεύουν αισθητά την συζήτηση για την μεγάλη μεταγραφή του. Αν αλλάξει κάτι σε κατοπινό στάδιο, μένει να φανεί. Το σίγουρο είναι πως η ΕΝΠ δεν θα «ξεπουλήσει», ίσως το σημαντικότερο περουσιακό της στοιχείο, αυτή την στιγμή, γι΄ αυτό βρίσκεται σε θέση ισχύος, από διαπραγματευτικής πλευράς.

Ο ίδιος ο Θεοδώρου, αισθάνεται έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, μοιάζει να είναι το πιο «καυτό» εγχώριο προϊόν, όσον αφορά την ποιότητα, την προοπτική και την μεταπωλητική του αξία. Ήδη έχει κληθεί στην Εθνική ομάδα και θεωρούμε πως όλος ο ντόρος που γίνεται γύρω από την περίπτωσή του, είναι απόλυτα δικαιολογημένος.

Φθάνει και ο ίδιος να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά και να έχει την συνέχεια που επιθυμεί, εντός αγωνιστικού χώρου και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Είτε στο Παραλίμνι, είτε κάπου αλλού...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X