ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αντωνίου: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΕΝΠ

24sports team

info@24sports.com.cy

O νέος προπονητής της ΕΝΠ, Σωτήρης Αντωνίου, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα στο «Τάσος Μάρκου», τόνισε πως ένας νέος προπονητής χρειάζεται χρόνο και στάθηκε στην καλή εμφάνιση της ομάδας του στο β’ ημίχρονο.

«Χαιρετίσω αρχικά τον κόσμο της ΕΝΠ. Είναι η τέταρτη μου μέρα στην ομάδα και η υποδοχή μου ήταν πραγματικά πάρα πολύ θερμή. Όσον αφορά το παιχνίδι νομίζω ότι σπαταλήσαμε ένα ημίχρονο. Ήταν ένα παιχνίδι του οποίου το αποτέλεσμα ήταν για μας πάρα πολύ σημαντικό. Νομίζω δεν δείξαμε το κατάλληλο πάθος σε αυτό το καινούριο στιλ παιχνιδιού που επιλέξαμε να παίξουμε. Σίγουρα όταν έρχεται ένας καινούριος προπονητής θέλει χρόνο», είπε αρχικά.

«Νομίζω στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μου πάρα πολύ διαφορετική και έδειξε συνέπεια στο παιχνίδι της. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και είχαμε 2-3 κλασικές ευκαιρίες με σημαντικότερη αυτή του Ντένινγκ στο 85’. Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Είμαι σίγουρος ότι αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως το δεύτερο μέρος ότι αυτή ιστορική ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία. Έχει ακόμα πολλή δρόμο. Έχουμε τρία ακόμα παιχνίδι στην έδρα μας. Σίγουρα μεσολαβεί ένα χρονικό διάστημα ώστε να δουλέψουμε καλύτερα. Μας έλειψε μόνο το γκολ . Συνεχίζουμε…», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

Έχει ακόμα σφυγμό η ΕΝΠ!

Έχει ακόμα σφυγμό η ΕΝΠ!

Νέα ανατροπή για το Παραλίμνι που κέρδισε την Πάφος FC... και συνεχίζει να ελπίζει για τη παραμονή του
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΝΠ