ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αλμυρός» ο Θεοδώρου

Μεγάλη ομάδα έκανε κίνηση για τον 22χρονο διεθνή επιθετικό

24sports team

info@24sports.com.cy

Μπήκαμε για τα καλά σε περίοδο προγραμματισμού και μετεγγραφών, με τις ομάδες μας να προσπαθούν να διαμορφώσουν τα ρόστερ τους, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ένας παίκτης που συζητήθηκε και θα συζητηθεί είναι ο Δημήτρης Θεοδώρου της Ένωσης. Ο 22χρονος επιθετικός έκανε εξαιρετική σεζόν και είναι πολύ λογικό να ακούγονται διάφορα για το μέλλον του.

Στην πρώτη του ουσιαστικά σεζόν στην μεγάλη κατηγορία, κατάφερε να σκοράρει 7 γκολ, σε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ είχε και δύο ασίστ. Νούμερα που θα τα ζήλευε οποιοσδήποτε ακραίος επιθετικός.

Οι μεγάλες ομάδες τον έβαλαν στον μάτι και παρακολουθούν την περίπτωση. Ο διεθνής άσος (πήρε κλήση φέτος από τον Μπεν Σιμόν), υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο με την Ένωση για τρία χρόνια.

Στο συμβόλαιο υπάρχει ρήτρα, η οποία προνοεί ότι σε περίπτωση υποβιβασμού της ΕΝΠ, θα έμενε ελεύθερος, κάτι που δεν συνέβη. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν δηλαδή έπεφτε κατηγορία η Ένωση, σίγουρα θα υπέγραψε σε μεγάλη ομάδα μέχρι τώρα.

Αφού δεν έγινε αυτό, μία από τις μεγάλες ομάδες λοιπόν, χτύπησε την πόρτα της ΕΝΠ και ζήτησε επίσημα τον Δημήτρη Θεοδώρου και η απάντηση που πήρε ήταν ότι τον παραχωρεί με 250 χιλιάδες ευρώ.

Στις εποχές που διανύουμε αυτό το ποσό είναι δύσκολο να το δαπανήσει οποιαδήποτε ομάδα, διότι μετρά τις απώλειες που έχει από την πανδημία. Συνεπώς, η περίπτωση δεν προχώρησε, αλλά δεν είμαστε βέβαιοι εάν δεν προχωρήσει στο μέλλον, καθώς το φλερτ με τον παίκτη ξεκίνησε από τον περασμένο χειμώνα.

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

X