ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φάνου: «Με τα σημερινά δεδομένα θα παίξουμε παρά τα κρούσματα με Πάφο»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΝΠ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης, Κωνσταντίνος Φάνου.

Αναλυτικά:

Για την κατάσταση με τον κορωνοιό: «Είναι μια δύσκολη στιγμή για μας, εκεί που λέγαμε ότι είμαστε από τις προσεκτικές ομάδες που δεν είχαμε κτυπηθεί από τον κορωνοιο, φαίνεται ότι κάτι πήγε στραβά και μέχρι στιγμής υπάρχουν δέκα επιβεβαιωμένη κρούσματα. Κάναμε σήμερα το πρωί νέα τεστ γιατί υπάρχουν φόβοι πως είναι περισσότερα τα θετικά κρούσματα. Προέχει η υγειά των ποδοσφαιριστών και το τι έφταιξε θα το δούμε στη συνέχεια».

Πόσοι είναι ποδοσφαιριστές: «Υπάρχουν εφτά ποδοσφαιριστές».

Αν ξεκίνησε το θέμα από το παιχνίδι με τον Ερμή: «Όταν ενημερωθήκαμε για τα κρούσματα στον Ερμή κάναμε τα τεστ δεν είχαμε κάτι και παίξαμε με τον Εθνικό. Την Δευτέρα κάποιος από εμάς έκανε τεστ και βγήκε θετικός. Κάναμε προπονήσεις με αρνητικά ράπιντ τεστ. Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν νεογέννητα, είναι κάποιοι που έχουν γυναίκες εγκυμονούσες, δεν είναι κάτι απλό. Θέλουμε να το δούμε βήμα βήμα, σήμερα θα έχουμε την ακριβή εικόνα. Περιμένουμε ότι θα βρεθούν και αλλά θετικά γιατί 2-3 παιδιά παρουσιάζουν συμπτώματα. Προτιμούμε να πληρώσουμε το τίμημα της αποχής παρά να προχωρήσει το θέμα».

Για το επόμενο παιχνίδι με την Πάφο: «Με βάση με το πρωτόκολλο αν υπάρξουν δέκα κρούσματα ο αγώνας αναβάλλεται. Υπάρχει περίπτωση να επέμβει το Υπουργείο Υγείας αν κρίνει ότι είναι σοβαρά τα πράγματα. Όταν έχουμε πλήρη εικόνα θα δούμε τι θα κάνουμε. Με βάση τα σημερινά δεδομένα θεωρούμε πως θα αγωνιστούμε απέναντι στην Πάφο στις 4 Απριλίου».

Για τον Άλος Φερέρ: «Περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις του προέδρου για το θέμα του προπονητή. Είχε προγραμματισμένο ταξίδι στην Ισπανία από πριν, θα επιστρέψει αύριο. Είναι κάτι που χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος. Περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις και ίσως έχουμε ανακοινώσεις και εντός της ημέρας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΝΠ: Τελευταία Ενημέρωση

Έχει ακόμα σφυγμό η ΕΝΠ!

Έχει ακόμα σφυγμό η ΕΝΠ!

Νέα ανατροπή για το Παραλίμνι που κέρδισε την Πάφος FC... και συνεχίζει να ελπίζει για τη παραμονή του
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΝΠ