ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ενοχλημένος ο ΠτΔ

Εντολή για κινητοποίηση όλων των αρμόδιων αρχών

24sports team

info@24sports.com.cy

Με την ώρα βγαίνουν πλέον οι δυσάρεστες εξελίξεις που αφορούν στο κυπριακό ποδόσφαιρο, με την αναβολή των αγώνων να είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου. Δυστυχώς, όπως ακόμα και ο πρώτος πολίτης του κράτους δημοσίως παραδέχθηκε, το ζήτημα με το κυπριακό ποδόσφαιρο δεν είναι το αν γίνονται οι αγώνες αλλά πόσο καθαροί είναι και πόσο ανεπηρέαστοι από παρεμβάσεις κάθε είδους οι συντελεστές τους.

Στο προεδρικό αντιλαμβάνονται τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου ως πολύ σοβαρά καθώς κάνουν διεθνώς ρεζίλι τον τόπο μας και αποφάσισαν να αναλάβουν δράση.

Κρίσιμη συνάντηση Κούμα, Μιχαηλίδη και Σαββίδη

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, στο «λόφο» ήταν έντονα ενοχλημένοι από την τελευταία εξέλιξη με τη βομβιστική επίθεση κατά διαιτητή (Ανδρέα Κωνσταντίνου) λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του προέδρου Νίκου Αναστασιάδη στη τελετή βράβευσης των αρίστων της ΕΑΚ περί διαφθοράς στο ποδόσφαιρο.

Αναβολή μέχρι νεοτέρας

Η εν λόγω εξέλιξη, όπως οι πληροφορίες αναφέρουν, έχει ενοχλήσει το Νίκο Αναστασιάδη και επί τούτου ζήτησε όπως κινητοποιηθούν όλες οι αρμόδιες αρχές (ΚΟΠ, Υπουργείο Δημοσίας Τάξης, Αστυνομία, ΚΟΑ) ώστε το έγκλημα αυτό να διαλευκανθεί. Στόχος είναι να σταλεί ηχηρό μήνυμα προς τα εγκληματικά στοιχεία, που εδώ και χρόνια δρουν στο ποδόσφαιρο.

«Κόκκινες κάρτες στους διαιτητές»

Στο προεδρικό αντιλαμβάνονται τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου ως πολύ σοβαρά καθώς κάνουν διεθνώς ρεζίλι τον τόπο μας και αποφάσισαν να αναλάβουν δράση. Καθόλου τυχαίες δεν ήταν οι δηλώσεις του ΠτΔ στην εκδήλωση της ΕΑΚ, αλλά ούτε οι ίδιοι δεν περίμεναν πως θα έρθουν με τέτοιο τρόπο οι εξελίξεις που μια μέρα μετά θα αναβληθούν οι αγώνες.

Ίσως αυτή η αναβολή δώσει χρόνο στους εμπλεκόμενους να επικεντρωθούν σε όσα ταλανίζουν το ποδόσφαιρό μας και να βρουν λύσεις για τη ρίζα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

Οι δυνατότητες του ποδοσφαιριστή είναι τέτοιες που μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα της επιθετικής γραμμής
24sports team
 |  ΑΕΛ
X