ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τσέου: «Καταλογίστηκαν εναντίον μας έξι πέναλτι και τα τρία δεν ήταν»

Τι δήλωσε ο προπονητής της Δόξας

Στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου παρευρέθηκε ο προπονητής της Δόξας, που μίλησε για τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Χάσαμε δύο βαθμούς και πήραμε έναν. Μετά το δεύτερο γκολ που πετύχαμε χάθηκαν οι γραμμές. Έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο μπάλα και να είμαστε ποιο συγκεντρωμένοι. Στο πρώτο μέρος κυριαρχήσαμε και δεχθήκαμε ένα γκολ χωρίς να καταλάβουμε τον τρόπο. Στο δεύτερο μέρος άλλαξαν αρκετά πράγματα. Γνωρίζαμε ότι ο Ολυμπιακός είναι δυνατός στην αντεπίθεση, αλλά δεν μπορέσαμε να το αντιμετωπίσουμε.

Η Δόξα είναι η μοναδική ομάδα φέτος στην Ευρώπη, που δόθηκαν τόσα πέναλτι εναντίον της. Την περασμένη αγωνιστική είχαμε το πέναλτι με τον Άρη. Δεν λέει κανένας ότι είναι εύκολη η δουλεία του διαιτητή. Είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε, όχι για να τους φωνάζουμε. Είναι μια δύσκολη δουλειά, αλλά σε δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος, δόθηκαν έξι πέναλτι εναντίον μας και τα τρία δεν ήταν.

Δεν είμαι διαιτητής, αλλά ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Αν το χέρι είναι ανοικτό, τότε είναι πέναλτι, αν όχι, τότε δεν είναι πέναλτι. Αυτό έγινε στο πρώτο πέναλτι. Πάντα στηρίζω τους διαιτητές. Όταν όμως έχεις το VAR, τότε δεν δικαιολογούνται τόσα λάθη όσα έγιναν σήμερα. Ο ποδοσφαιριστής μας σπρώχθηκε από τον αντίπαλο, η μπάλα πήγε στο γόνατο και μετά στο χέρι. Βλέπω πράγματα που γίνονται μόνο εναντίον της Δόξας.

Δεν χάνω παιχνίδι του Κυπριακού πρωταθλήματος και αυτά που συμβαίνουν με την Δόξα, δεν τα βλέπω πουθενά αλλού».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση