ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σημαντικό να νικάς έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο στην έδρα του»

Δηλώσεις από τον Ελλαδίτη

Διαβάστε όσα ανέφερε ο προπονητής της Δόξας μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ σημαντικό το να νικάς απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο στην έδρα του, όλοι ξέρουμε τι σημαίνει για την Ανόρθωση η έδρα της. Θέλαμε να περιορίσουμε τον αντίπαλο στις συνεργασίες του στις πλευρές, και θεωρώ ότι το κάναμε αρκετά καλά ειδικά στο πρώτο 25λεπτο, μετά ανέβασαν λίγο τα μπακ και δυσκολευτήκαμε, είπαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο. Σίγουρα έχουμε απαιτήσεις και μπορούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας.

Δεν υπάρχει μαγικό ραβδί, δουλεύουμε σκληρά, αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να την ομάδα να αποδίδει στις τέσσερις φάσεις του παιχνιδιού, φαίνεται στο κομμάτι της άμυνας και της επιθετικής μετάβασης βαδίζουμε σε κάποια σταθερά βήματα. Το περισσότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε σκληρά».

Για τους αγώνες που ακολουθούν με τις ομάδες που μπορεί να «χτυπήσει» η Δόξα: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στο κυπριακό πρωτάθλημα, δεν μπορούμε να επιλέγουμε παιχνίδια, μπορούμε μόνο να διαφοροποιούμε λίγο την στρατηγική μας. Είναι κομβικά αυτά που ακολουθούν, πρέπει να κρατήσουμε αυτό που δείχνει η ομάδα».

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση