ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σακκάς: «Δεν δώσαμε χαρά σε κάποιους...»

Οι δηλώσεις του Κύπριου τεχνικού της Δόξας

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο προπονητής της Δόξας, Κώστας Σακκάς, μετά την ισοπαλία με τον Ερμή στο Μακάρειο όπου η ομάδα του έπαιζε με δέκα παίκτες από το 26′ και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι παίκτες του δεν έδωσαν χαρά σε κάποιους, αφήνοντας το ως υπονοούμενο αυτό.

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία γιατί παίζαμε στο γήπεδο μας και θέλαμε να κερδίσουμε όμως όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και σώσαμε τον βαθμό στο τέλος, δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο. Η προσπάθεια των παικτών ήταν πάρα πολύ μεγάλη, για 70 λεπτά έπαιζαν με δέκα, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα...», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Σήμερα, αν προσέξατε όσοι γνωρίζουν την ομάδα της Δόξας, ήρθαμε με πάρα πολλές απουσίες. Αναγκαστικές απουσίες της τελευταίας στιγμής, παίκτες που έπαιξαν σε θέση που δεν έχουν ξαναπαίξει, το πάλεψαν όμως και στο τέλος κατά τη δική μου άποψη απονεμήθηκε δικαιοσύνη, αν υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο. Ευτυχώς δεν δώσαμε χαρά σε κάποιους. Είμαστε ευχαριστημένοι από την ομάδα μας και θα προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε τρίποντο».

Για την ένταση και τα παράπονα στο γκολ του Ερμή, κατέληξε: «Τι να σχολιάσω, από εδώ δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα. Υπάρχουν τα βίντεο, οι επαναλήψεις, όποιοι θέλουν μπορούν να ασχοληθούν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση