ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σακκάς: «Ανεξαρτήτως κορωνοϊού η θέση μου ήταν πάντοτε 14 ομάδες»

Δηλώσεις του τεχνικού της Δόξας

Την ήττα γνώρισε η Δόξα απ’ την ΑΕΛ και θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες στο παιχνίδι με την ΕΝΠ. Στο πλαίσιο αυτό ο τεχνικός της Δόξας, Κώστας Σακκάς, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Ήταν δύσκολο το παιχνίδι με την ΑΕΛ, όμως για ένα χρονικό διάστημα πριν το πέναλτι της ΑΕΛ η ομάδα ήταν αρκετά καλή. Η ισοφάριση έφερε απογοήτευση και ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Δεν έχουμε περιθώρια βλέπουμε τον αγώνα με την ΕΝΠ και θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για την εξάδα: «Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος, όμως για να φθάσεις εκεί πρέπει να πετύχεις πρώτα τους δευτερεύοντες στόχους που ασφαλώς είναι η παραμονή, κάτι που αποτελεί προτεραιότητα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Η διαφορά βέβαια των ομάδων είναι μικρή και οι ισορροπίες μπορούν να αλλάξουν σε 2-3 παιχνίδια».

Για την πορεία της ομάδας: «Είναι πολλοί οι αγώνες που πέρασαν και βγαίνουν συμπεράσματα για κάθε ομάδα. Γίνεται συλλογική προσπάθεια στη Δόξα. Η διαχείριση του ρόστερ, του κορωνοϊού, των υποδομών είναι καλή. Είμαστε σε καλό δρόμο».

Για τα αγωνιστικά με την ΕΝΠ: «Επανέρχεται ο Μουχτάρης σιγά σιγά αν και δεν είναι 100%. Ο Πάντιτς ξεκίνησε χθες ατομικές προπονήσεις, επανήλθε ο Μιντίκκης στις προπονήσεις μετά τον κορωνοϊό».

Για τον Εγγλέζου: «Η δική μας άποψη είναι πως σε κανένα δεν μπορούμε να στερήσουμε το μέλλον του και ήμασταν ανοιχτοί. Το θέμα όμως έμεινε στάσιμο για την ώρα. Σε αυτά τα θέματα νομίζω πως πρέπει να μπαίνουν χρονικά όρια».

Για τις αλλαγές: «Η άποψη πάντοτε ήταν πως οι ομάδες θα μπορούσαν να ήταν 14. Δεν έχει σχέση με τον κορωνοϊό αυτό, ήταν πάντοτε η θέση μου. Μπορεί να γίνει ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα με 14. Αν αλλάξει κάτι νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα να είναι 7-7 οι ομάδες. Έχω καταθέσει την άποψη μου επί αυτού. Δεν θεωρώ πως το μοντέλο πρέπει να αλλάξει ένεκα κορωνοϊού αλλά πρέπει να αλλάξει γενικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση