ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
14° Λευκωσία,
25 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Σακκάς: «Αν η Ανόρθωση δεν έμενε με δέκα, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα...»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο προπονητής της Δόξας

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο προπονητής της Δόξας Κώστας Σακκάς.

Ο προπονητής της ομάδας της Κατωκοπιάς μίλησε για τη νίκη επί της Ανόρθωσης, τη συνέχεια, αλλά και τις τρεις αποβολές στις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Αναλυτικά:

Για την νίκη επί της Ανόρθωσης: «Είναι δύσκολο πρωτάθλημα με 12 ομάδες, πρέπει να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Η σημασία της νίκης μας είναι πολύ μεγάλη, μας δίνει αυτοπεποίθηση, δεν είμαστε 100% έτοιμοι ακόμα, χρειαζόμαστε χρόνο ακόμα. Μας δίνει τη δυνατότητα να δουλέψουμε με καλύτερη ψυχολογία και όρεξη για δουλειά στη συνέχεια. Από πλευράς τακτικής, ήμασταν πολύ καλοί. Έρχονται και άλλοι ποδοσφαιριστές και μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για τις αποβολές στις πρώτες δύο αγωνιστικές και τα αγωνιστικά προβλήματα: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί με το θέμα με τις αποβολές και να δούμε το θέμα εσωτερικά. Αν η Ανόρθωση δεν έμενε με 10 παίκτες, τότε θα ήταν πιο διαφορετικά τα πράγματα. Η αντίδρασή μου ήταν με την όλη διαδικασία που έγινε στη φάση της αποβολής. Δεν είχα καταλάβει τι είχε γίνει και γιατί δόθηκε κόκκινη. Επιστρέφει ο Μέσκα, τιμωρημένοι είναι οι Μπαλντέ και Ανανέ. Εκτός, λόγω τραυματισμού είναι και ο Λαφράνς. Θα μείνει τουλάχιστον ακόμα τρεις εβδομάδες εκτός».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Ευελπιστούμε πως σαν Δόξα θα κρατήσουμε αυτή την προσπάθεια. Έχουμε τώρα την Ομόνοια και από αύριο θα ξεκινήσουμε δουλειά για το παιχνίδι. Η Ομόνοια είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα».

Για Χάρη Κυριάκου και Σαντίκ: «Θεωρώ πως είναι ένας πολύ καλός και έμπειρος ποδοσφαιριστής ο Χάρης, ήθελα την απόκτησή του και σιγά σιγά θα τον εντάξουμε στην ομάδα. Ο Σαντίκ ξεκίνησε καλά και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση