ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παπαφώτης: «Δεν μας αξίζει η θέση στην οποία βρισκόμαστε»

Δηλώσεις του Βασίλη Παπαφώτη με αφορμή την βράβευση του για το καλύτερο γκολ της 13η αγωνιστικής

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Βασίλης Παπαφώτης βραβεύτηκε από τον ΠΑΣΠ με το βραβείο Stoiximan Top Goal της 13ης Αγωνιστικής. Το οποίο του απόνειμε ο κ. Άγγελος Χοντουλίδης, Country Manager της χορηγού εταιρείας Stoiximan. Με αφορμή αυτή του την διάκριση ο ποδοσφαιριστής παραχώρησε δηλώσεις, αναφέροντας για την πορεία της ομάδας του, πως βλέπει το μέλλον του, αλλά και που αφιερώνει το συγκεκριμένο βραβείο.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την ατομική διάκριση που έλαβα και ευχαριστώ όσους με ψήφισαν. Θα συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο ζήλο και ελπίζω να έρθουν κι άλλα βραβεία.»

Θα σε ξαναδούμε μάλλον να σουτάρεις από μακριά;

«Εάν βρεθώ και πάλι σε πλεονεκτική θέση γιατί όχι.»

Πως βλέπεις την συνέχεια για την Δόξα;

«Είναι δύσκολο για εμάς διότι είμαστε στην τελευταία θέση αλλά πιστεύω θα ανακάμψουμε. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο αυτό. Να αποδείξουμε σε όλους και στους εαυτούς μας ποιοι είμαστε διότι δεν μας αξίζει η θέση στην οποία βρισκόμαστε.»

Που αφιερώνεις το βραβείο;

«Θέλω να το αφιερώσω σε όλους όσους είναι καθημερινά δίπλα μου και με στηρίζουν βοηθώντας με τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά.»

Ποιοι οι μελλοντικοί σου στόχοι, θα ήθελες να αγωνιστείς και πάλι σε μεγάλη ομάδα;

«Είναι πρόκληση μια μεγάλη ομάδα ή μια ομάδα στο εξωτερικό αλλά ο στόχος μου είναι να είμαι συγκεντρωμένος στο να μείνει κατηγορία η Δόξα και το μέλλον θα δείξει.»

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ρεσιτάλ των...άσων

Ρεσιτάλ των...άσων

Σισκόφσκι και Μολ...κατέβασαν ρολά και έδωσαν από ένα βαθμό
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΔΟΞΑ