ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ν.Κωνσταντίνου: «Θέμα ΑΠΟΕΛ και Λούκα» (ηχητικό)

Αινιγματικός ο αντιπρόεδρος της Δόξας...

Ο Ν.Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡFM 95.0 για την ομάδα του, τον Λούκα Χατζηλούκα, τον Ερονοσιαν και τα νέα δεδομένα στην ομάδα.

Πρώτο σχόλιο:

« Ο Λούκας Χατζηλούκας παραιτήθηκε, ήταν δική του επιλογή. Εμείς θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για όσα πρόσφερε και είναι πολλά, αυτά τα επτά χρόνια. Ο ίδιος έκρινε ότι ο κύκλος του έχει κλείσει στη Δόξα. Κάπως έτσι πάρθηκε η απόφαση να βρούμε άλλο προπονητή. Δεν είχαμε άλλη επιλογή. Η απόφαση μας είναι η πρόσληψη Ερονοσιάν. Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι παρελθόν από την ομάδα είναι και ο βοηθός προπονητής, Ματθαίος Πιππίας. Θα τον αντικαταστήσει ο Στέφανος Βοσκαρίδης, πρώην βοηθός προπονητής του ΑΣΙΛ. Έχει αλλάξει όλο το τεχνικό τιμ όπως και ο γυμναστής της ομάδας.»

Για τον Ερονοσιάν:

« Για να δικαιούται να δουλεύει έχει ξεπεραστεί αυτό που έγινε, αυτό είναι δεδομένο. Για εμάς είναι καθαρό ότι θα δουλέψει με τις νόμιμες προεργασίες.»

Για τον Χατζηλούκα:

« Ότι ακούσατε εσείς, ακούσαμε και εμείς. Καθαρά σχέση ΑΠΟΕΛ και του ιδίου αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αρχάγγελο. Δεν μας αφορά.Δεν έχει να κάνει με την πορεία της Δόξας.»

Τελικό σχόλιο:

« Μπορεί στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, να λειτουργήσει ως ηλεκτροσόκ η αλλαγή προπονητή.»

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X