ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπασάντρε: «Μπορούμε να πάρουμε βαθμούς και από ομάδες σαν την Πάφο»

Τι δήλωσε ο τεχνικός της Δόξας

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής της Δόξας μετά το τέλος του αγώνα με την Πάφο.

Αναλυτικά:

«Δύσκολο ματς για εμάς, το ξέραμε πως η Πάφος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τα πρώτα 15-20 λεπτά δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο παιχνίδι. Για να είμαστε ειλικρινής δεν είχε η ομάδα της Πάφου πολλές ευκαιρίες, αλλά κάποιες ξεκάθαρες που τις μετουσίωσαν σε γκολ και έκαναν πιο εύκολο το παιχνίδι για αυτούς.

Όταν μειώσαμε στο σκορ είχαμε και το δοκάρι, δεν τα καταφέραμε εκεί. Αν έμπαινε εκεί το γκολ θα μιλούσαμε ίσως για ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ήταν δίκαιη η νίκη της Πάφου, ήταν καλύτεροι από εμάς.

Στο 2ο μέρος μπήκαμε διαφορετικά. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερα, να δημιουργήσουμε φάσεις αλλά ήρθε το 3-1 και ήταν δύσκολο. Βλέπουμε την συνέχεια. Μετράμε επιστροφές στο αγωνιστικό. Μπορούμε να βελτιωθούμε στα κομμάτι που χρειάζεται.

Πριν από το ματς θεωρούμε ότι είχαμε τις ελπίδες, προσπαθήσαμε να το μεταφέρουμε στους παίκτες. Αλλά είναι η αλήθεια πως υπάρχει διαφορά ποιότητας.

Έχω αρκετούς λόγους για να είμαι αισιόδοξος. Αρχικά να πω ότι έχουμε καλούς παίκτες για να πετύχουμε την παραμονή. Επίσης, η συμπεριφορά τους είναι αυτή που πρέπει. Είχαμε μόνο δύο κανονικές προπονήσεις. Μου δίνει θάρρος η συμπεριφορά τους. Μπορούμε να πάρουμε βαθμούς μαζεμένους και από ομάδες σαν την Πάφο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση