ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μακάρειο ώρα μηδέν: Τι ισχύει με το «κύκλωμα»

Μια συζήτηση που «σέρνεται» εδώ και βδομάδες

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Το ζήτημα με το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του «Μακαρείου» σταδίου ήρθε η ώρα να βγει ξανά στην επιφάνεια, καθώς τα σωματεία πρώτης κατηγορίας που το χρησιμοποιούν, Δόξα, Ολυμπιακός, καλούνται να πληρώσουν χρήματα που δεν επιθυμούν να καταβάλουν.

Όσο η διαφωνία παραμένει και η εταιρεία δεν πληρώνεται, το ματς Δόξα-Ένωση θα είναι στον «αέρα» και επί τούτου ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου υπέβαλε την παραίτησή του

Δόξα: Παραιτήθηκε ο Καραβίδας

Το θέμα αυτό έφερε στην επιφάνεια η επιθυμία της Ομόνοιας για να το χρησιμοποιήσει ως έδρα της και η αναβάθμιση του κλειστού κυκλώματος ήταν μέσα στις προϋποθέσεις που έθεσε ο ΚΟΑ, μέσω σχετικής προτροπής της αρχής αξιολόγησης σταδίων, για να το παραχωρήσει. Η Ομόνοια ως γνωστό αρνήθηκε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του ΚΟΑ και ανανέωσε τη συνεργασία της με το ΓΣΠ.

Όμως το θέμα δεν έκλεισε, αφού ο ΚΟΑ ζήτησε από Δόξα και Ολυμπιακό να πληρώνουν τα σχετικά έξοδα για τηn αναβάθμιση του κλειστού κυκλώματος και τα δυο σωματεία αρνήθηκαν να το πράξουν. Το θέμα είχε αναδειχθεί και από πλευράς Ολυμπιακού, στον αέρα του «ΣΠΟΡ FM 95» πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά δεν υπήρξε κάποια επίλυσή του μιας και η αναβάθμιση έγινε αλλά η εταιρεία δεν πληρώθηκε. Φτάσαμε στη στιγμή που το θέμα επανέρχεται, αφού η εταιρεία ζητά τα λεφτά της και χωρίς το κλειστό κύκλωμα αγώνας πρώτης κατηγορίας δε γίνεται να διεξαχθεί.

Την ενημέρωση για την αναβάθμιση του CCTV έκανε ο υπουργός δικαιοσύνης Γιώργος Σαββίδης με ανάρτησή του στις 7/9.

 

Όσο η διαφωνία παραμένει και η εταιρεία δεν πληρώνεται, το ματς Δόξα-Ένωση θα είναι στον «αέρα» και επί τούτου ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου υπέβαλε την παραίτησή του καθώς θεωρεί πως είναι κοροϊδία να του ζητούν να πληρώσει για το κλειστό κύκλωμα ενός σταδίου που δεν του ανήκει και πληρώνει ενοίκιο για να παίζει μέσα.

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ξεμπούκωσε ο ΑΠΟΕΛ (vid)

Ξεμπούκωσε ο ΑΠΟΕΛ (vid)

Μετά από αυτή την επικράτηση, ανεβαίνει η ψυχολογία της ομάδας εν όψει της δύσκολης συνέχειας
24sports team
 |  ΔΟΞΑ
X