ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κρις Τριανταφυλλίδης: «Δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων»

Δηλώσεις του δικηγόρου του Κώστα Χριστοδούλου

Μετά και τη χθεσινή αποκάλυψη του πορίσματος της επιτροπής Δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, το οποίο παρουσιάζει τον Κώστα Χριστοδούλου, τον Ανδρέα Κόγια και τον Στέλιο Ιωάννου ως παράγοντες του ποδοσφαίρου που λειτουργούν κατά παράβαση του «ασυμβίβαστου», οι εξελίξεις τρέχουν. Στο πλαίσιο αυτό ο δικηγόρος του Κώστα Χριστοδούλου, Κρις Τριανταφυλλίδη, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Δημήτρη Βρουλλίδη.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το πόρισμα της επιτροπής και το τι ακριβώς συμβαίνει: «Η επιτροπή έχει καταλήξει όπως λέει η επιστολή στις 12 Οκτωβρίου σε κάποια συμπεράσματα διαμέσω πορίσματος του ερευνόντος λειτουργού και έχουν δοθεί στον Γενικό Εισαγγελέα. Σας ενημερώνω πως ήδη έστειλα επιστολή στον γενικό εισαγγελέα που σημειώνω πως δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα και έπειτα και πιο κύριο είναι πως το πόρισμα είναι άκυρο καθώς ποτέ δεν κλήθηκε ο κύριος Χριστοδούλου να καταθέσει την άποψη του κάτι που είναι θεμελιώδες. Ταυτόχρονα ο κύριος Χριστοδούλου δεν είναι πρόεδρος ομάδας και λειτουργεί ως μεσάζον την ίδια ώρα. Αυτό που είπα με επιστολή στον γενικό εισαγγελέα είναι πως το πόρισμα είναι νομικά επισφαλές».

Για το αν θα προχωρήσει ο εισαγγελέας: «Το πόρισμα αυτό είναι νομικά διάτρητο και λέω του γενικού εισαγγελέα πως δεν πρέπει να το λάβει υπόψιν ενώ και εκ των γεγονότων είναι ανυπόστατο το γεγονός πως υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων».

Για το αν βοηθήσει στην έρευνα: «Η πλευρά του πελάτη είναι έτοιμη να λειτουργήσει και να βοηθήσει».

Για το γεγονός πως αρκετές δηλώσεις όπως αυτή του κ. Τορναρίτη πως ο Κώστας Χριστοδούλου έφερε τον Φαμπιάνο στην Ομόνοια: «Εάν μπορεί να στοιχειοθετηθεί αδίκημα με βάση ότι κάποιος είπε σε κάποιο άλλο κάτι άλλο τότε αυτό είναι σε κάποια σφαίρα φαντασίας. Δεν μπορεί να στοιχειοθετήσει κάτι αυτό εναντίον του κ. Χριστοδούλου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση