ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κορωνοϊός: «Στην Πορτογαλία αρνητικός, στην Κύπρο θετικός»

Η αποκάλυψη του Φιρμίνο της Δόξας

Ο Χούγκο Φιρμίνο θα μπορέσει στο εξής να βοηθήσει τη Δόξα στις υποχρεώσεις της αφού πέρασε την περιπέτεια με τον Κορωνοϊό, έτσι θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους φίλους του στα ΜΚΔ.

Το ενδιαφέρον κομμάτι της αναφοράς του, είναι πως στα τεστ που έκανε στην Πορτογαλία ήταν αρνητικός και βρέθηκε θετικός μόνο όταν το έκανε στην Κύπρο.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ζούμε σε σκληρούς καιρούς. Ζούμε καθημερινά με φόβο, και αυτό το συναίσθημα είναι το χειρότερο από όλα. Κάντε ό,τι κάνω. Φυτέψτε την ελπίδα, για να θερίσετε την ελπίδα. Φυτέψτε την πίστη, για να αποκομίσετε πίστη. Αυτό ακριβώς μας μένει να αντιμετωπίσουμε αυτές τις μέρες.

Έχουν περάσει έξι εβδομάδες από τότε που προσβλήθηκα από τον Covid-19 και τελικά αφού πέρασα αυτή την καταιγίδα κατάφερα να νικήσω αυτόν τον ιό. Μόνος; Όχι ! Ήταν αδιανόητο, επηρεάζει ψυχολογικά όλο αυτό με έναν τρόπο που μόνος θα ήταν σχεδόν αδύνατο να το ξεπεράσω.

Έφτασα στην Κύπρο αφού είχα δύο αρνητικά αποτελέσματα από τεστ στην Πορτογαλία και έκανα ξανά και βγήκα θετικός στον ιό. Έτσι άρχισε μια άλλη μάχη ενάντια σε αυτόν τον αόρατο ιό. Να προσέχεις! Προστάτευσε τον εαυτό σου!

Η γυναίκα μου είναι εκπληκτική, μέρα με τη μέρα, κάθε εβδομάδα, πάντα στο πλευρό μου για να με στηρίξει. Ακόμα και από πολύ μακριά, με έκανε να νιώθω ότι δεν ήμουν μόνος. Οι φίλοι μου, ήταν σταθεροί στυλοβάτες υποστήριξης και μου ανέβαζαν πάντα το ηθικό να περάσω από αυτή τη δύσκολη και περίπλοκη φάση. Οι μητέρες είναι διαφορετικές αλλά είναι αίμα του αίματός μου!

Για τους εκπροσώπους μου και κυρίως τον Νούνο Ασίς, υπάρχουν επίσης λίγα λόγια για να σας ευχαριστήσω για όλη την υποστήριξη. Ευχαριστώ τη Δόξα για όλη την υποστήριξη, την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που με περίμενες για περισσότερες από έξι εβδομάδες! Θα δώσω τη ζωή μου για σένα και για αυτόν τον σύλλογο! Είμαι, χαρούμενος για αυτή τη νέα πρόκληση. Έχω διάθεση να δουλέψω σκληρά, ανυπομονώ να βάλω την μπάλα στα δίχτυα.

Τα όνειρα το απαιτούν, η εστίαση, η πειθαρχία, η επιμονή και το πιο σημαντικό δεν πρέπει να τα παρατάς. Οι δυσκολίες της ζωής, διαμόρφωσαν την προσωπικότητά μου και επειδή με υποτίμησαν με έκαναν αυτό που δεν είχα φανταστεί ποτέ να είμαι! Πάντα θυσιάζομαι για την πίστη μου! Διψάω για επιτυχία!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X