ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κωνσταντίνου: «Του χρόνου στο γήπεδο μας»

Μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 για όλα τα θέματα της ομάδας

Για τον επόμενο αγώνα της Δόξας, την συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και για τις εργασίες στο γήπεδο της Περιστερόνας μίλησε ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κωνσταντίνου στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην Στέλλα Σωκράτους:

«Όλοι οι αγώνες, μέχρι να ξέρουμε μαθηματικά ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν, είναι δύσκολοι. Ένας δύσκολος αγώνας, εμείς θέλουμε κατ’ επειγόντως να πάρουμε το τρίποντο για να ξεγνοιάσουμε», είπε αρχικά και συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Εκείνο που χρειάζεται είναι καθαρό μυαλό και αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα. Η Δόξα εξακολουθεί να παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά υστερεί στην αποτελεσματικότητα. Το γκολ είναι ομαδική δουλειά και δεν είναι μόνο θέμα του Σαντίκ. Σίγουρα, μας επηρεάζει η αφλογιστία του Σαντίκ, αλλά δουλεύει με τους προπονητές και θα βρει ξανά τον δρόμο του»

Για τις απουσίες: «Πέραν από τον Λουίς Κάρλος που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και χρειάζεται ακόμη μία εβδομάδα, θα απουσιάζει και ο Κωνσταντίνος Μιντίκης, τον οποίο θα στερηθούμε για ακόμη ένα αγώνα».

Εάν χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Μιντίκης: «Είναι κάτι που εξετάζεται και δεν ξέρουμε με σιγουριά αυτή την στιγμή. Παίρνουμε και μία δεύτερη γνώμη, έτσι ώστε να ξέρουμε σίγουρα. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά».

Για την συνέχεια: «Είναι επιτακτική η ανάγκη να πάρουμε το τρίποντο στην επόμενη αναμέτρηση, έτσι ώστε να νιώθουμε πιο άνετα. Παρόλο που κάποιες ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω έχουν αποδεχτεί την κατάσταση, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Βλέπουμε την Καρμιώτισσα ότι δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Οπόταν, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και θέλουν προσπάθεια».

Για το γήπεδο: «Προχωρούμε τάχιστα. Βρισκόμαστε στο σημείο όπου έχουμε επαφές με τους ηλεκτρολόγους για να γίνουν κάποιες αλλαγές που έχουμε ζητήσει. Ευελπιστούμε ότι μέχρι το τέλος Αυγούστου ότι θα τελειώσουν οι εργασίες και θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το στάδιο τη νέα περίοδο, νοούμενου ότι εξασφαλίσουμε την άδεια από την αρχή αδειοδότησης σταδίων».

Για το χρονοδιάγραμμα: «Η σύμβαση που είχαμε με τον εργολάβου ήταν μέχρι το τέλος Δεκέμβριου. Του ζητήσαμε να ολοκληρώσει τέσσερις μήνες πιο γρήγορα και τρέχει να προλάβει. Πάμε πολύ καλά και ελπίζουμε ότι θα είναι έτοιμο μέχρι τον Αύγουστο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση