ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κωνσταντίνου: «Ο Δαμιανού έκανε πολλές θυσίες»

Ο εκ των αντιπροέδρων της Δόξας μίλησε για τον νεαρό Μιχάλη Δαμιανού που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπράγκα

Η συμφωνία του νεαρού Μιχάλη Δαμιανού με την Μπράγκα για τα επόμενα τρία χρόνια αποδεικνύει περίτρανα πως το ταλέντο υπάρχει στην Κύπρο, ενώ με σωστή δουλειά, πείσμα και θυσίες τα παιδία μπορούν να εκπληρώσουν τα όνειρα τους. Το ταξίδι του Δαμιανού απ’ την Δόξα στην Μπράγκα είναι ένα απ’ τα πολλά παραδείγματα. Στο πλαίσιο αυτό ο εκ των αντιπροέδρων της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον νεαρό Δαμιανού και τις ακαδημίες της Δόξας: «Δείχνει πως γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες της Δόξας. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα να βρίσκουν τον δρόμο τους νεαρά παιδία και να πηγαίνουν σε ομάδες του εξωτερικού. Δεν μπορούμε να σταθούμε εμπόδιο στο μέλλον κανενός παιδιού γιατί κάνουν μεγάλες θυσίες τα παιδιά».

Για το αν υπάρχουν άλλες περιπτώσεις νεαρών ταλαντούχων στη Δόξα: «Υπάρχουν στα σκαριά και άλλες περιπτώσεις παιδιών απ’ τις ακαδημίες της Δόξας που δοκιμάζονται σε Ευρωπαϊκές ομάδες. Οι ενδείξεις είναι πολύ καλές και πολύ πιθανόν να πάνε και άλλα παιδιά στο εξωτερικό».

Για το αν η Δόξα θα καρπωθεί οικονομικά: «Υπάρχει ένας κανονισμός απ’ την UEFA για τα χρήματα που λαμβάνει ένα σωματεία για εκπαίδευση. Αυτό χρειάστηκε να κάνει στο παρελθόν η Δόξα για άλλους νεαρούς, και τώρα θα λάβουμε κάποια χρήματα».

Για τις ακαδημίες της Δόξας: «Επενδύουμε πολλά στις ακαδημίες. Έχουμε εντυπωσιακούς αριθμούς και έχουμε ξεχωρίσει κάποιους νεαρούς που είτε θα παραμείνουν στην ομάδα και θα βοηθήσουν ουσιαστικά την πρώτη ομάδα, είτε θα «πετάξουν» στο εξωτερικό».

Για το θέμα με τις κάμερες: «Έχει λυθεί το θέμα και ήταν καθοριστική η παρέμβαση του ΚΟΑ, και απ’ την αρχή θεωρούσαμε πως δεν ήταν λογικό να πληρώσει η ομάδα μας για τις κάμερες σε ένα γήπεδο που ενοικιάζει. Υπήρξε μια έλλειψη συντονισμού και συνεννόησης αλλά η παρέμβαση του προέδρου του ΚΟΑ ήταν καθοριστική».

Για το γήπεδο της Δόξας: «Όταν κοστολογήθηκε το κόστος το 2017 ήταν στο 1,7 εκατομμύρια. Με τα σημερινά δεδομένα το κόσμος ανέβηκε κατά 300 χιλιάδες. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι μια επαγρύπνηση απ’ τον ΚΟΑ για να καλυφθεί το ποσό αυτό. Θέλουμε να ελπίζουμε πως ο ΚΟΑ και σε αυτή τη περίπτωση θα βοηθήσει».

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Συμβιβασμός...

Συμβιβασμός...

«Λευκή» ισοπαλία στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής
24sports team
 |  ΕΝΠ