ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κωνσταντίνου: «Να έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αλλά επί ίσοις όροις»

Όλα όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο αντιπρόεδρος της Δόξας

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους παραχώρησε δηλώσεις ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το γήπεδο: «Έχουν ολοκληρωθεί από τον Οκτώβριο οι οικοδομικές εργασίες. Αυτό που μας ταλαιπώρησε ήταν ο χορτοτάπητας ο οποίος θα είναι έτοιμος μέχρι τα εγκαίνια. Μετά από αγώνα 15 χρόνων αξίζει να το γιορτάσουμε. Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 7/7 στις 19:30.

Για τις δυσκολίες που υπήρξαν: «Ήταν πολύ πιο δύσκολη η εργασία που έπρεπε να γκρεμίσουμε ότι υπήρχε. Καμιά φορά είναι καλύτερο να ξεκινάς από μηδενική βάση.

Για τη χωρητικότητα του γηπέδου: «Η χωρητικότητα είναι 3500 θέσεις. Δεν μας επέτρεπε ο χώρος να έχουμε μεγαλύτερη».

Για τα εισιτήρια που θα παίρνουν οι φιλοξενούμενοι: «Η κερκίδα για τους φιλοξενούμενους είναι 2250 εισιτήρια».

Για τον προγραμματισμό: «Ήδη έχουν προστεθεί τρεις παίκτες. Χαραλάμπους, Κούρος και Καμαρά. Θα περιμένουμε ακόμη λίγο. Αυτή τη χρονιά έχουμε καλό κορμό και για αυτό τον λόγο θα κινηθούμε στοχευμένα. Θα γίνουν λιγότερες κινήσεις από τα προηγούμενα χρόνια».

Για το θέμα των επενδυτών: «Είναι σοβαρό θέμα. Χρειάζονται κάποια μέτρα. Δεν είναι κακό να επενδύει κάποιος αλλά πρέπει να δούμε πως θα έχουμε ναι μεν ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αλλά επί ίσοις όροις».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση