ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κωνσταντίνου: «Τον Γενάρη ξεκινά το γήπεδο»

Πιστεύουν στην ομάδα και στην παραμονή…

Ο αντιπρόεδρος της Δόξας μίλησε στον ΣΠΟΡFM 95.0 για τα δεδομένα στην ομάδα, την μεταγραφική ενίσχυση και το θέμα με το γήπεδο…

Διαβάστε αναλυτικά:

Πρώτο σχόλιο:

« Η βαθμολογική θέση μας αδικεί αλλά μας χαροποιεί από την άλλη. Παρουσιάζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και η ατυχία θα σταματήσει. Έχουμε πολλά να δείξουμε και δεν ανησυχούμε παρόλο που είμαστε στην τελευταία θέση. Θα παραμείνουμε στην κατηγορία, στα δύσκολα τα καταφέρνουμε. Ατυχήσαμε στα τελευταία λεπτά να δεχτούμε το γκολ και να πάρει την νίκη η ΑΕΚ. Η ομάδα θα ενισχυθεί τον Ιανουάριο και θα καταφέρει. Η μπάλα είναι στα πόδια μας».

Για τον νέο προπονητή:

« Είναι δουλευταράς. Έχει διαφορετική φιλοσοφία και τον δικό του τρόπο. Έχει χρησιμοποιήσει νέους παίκτες και του βγαίνει. Το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ αν δει κάποιος τις τελικές, θα περιμένει να κερδίσει η Δόξα. Οι μικρές ομάδες πρέπει να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που βρίσκουν».

Για τον προγραμματισμό:

« Η ενίσχυση είναι δεδομένη. Καταλήξαμε στις θέσεις, η επιθετική γραμμή και η μεσοεπιθετική γραμμή».

Για τον Καρλάο:

« Προστατεύουμε τον παίκτη για να επανέλθει ομαλά».

Για το γήπεδο:

« Έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα. Αναμένεται ότι μέχρι την Τρίτη θα προκηρυχτεί η δημόσια σύμβαση για προσφορές. Τον Ιανουάριο θα ξεκινήσει το έργο. Το πρωτάθλημα του 2021 θα παίξουμε στο γήπεδο μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΟΞΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X