24sports team
Ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα της Κατωκοπιάς.
Αναλυτικά:
Για τον αγώνα με την Αλκή: «Όλα τα παιχνίδια που έχουν μείνει είναι σημαντικά, αλλά αν το πάρουμε αυτό εξασφαλίζουμε την παραμονή μας. Η ομάδα και οι παίκτες το θέλουν πολύ και είμαστε βέβαιοι ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Περισσότερη σιγουριά μας δίνουν οι εμφανίσεις τις ομάδας το τελευταίο διάστημα. Οι παίκτες το πήραν προσωπικά. Χάθηκαν βαθμοί εντελώς άδικα στα τελευταία λεπτά. Θέλουμε να πάρουμε το τρίποντο».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Πέραν του Ασαμοά που έχει τιμωρηθεί με ακόμα δυο αγωνιστικές για την κόκκινη και τον Αρτάμπε, οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι».
Για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς: «Οι περισσότεροι παίκτες έχουν συμβόλαιο και για του χρόνου και μένει να κατασταλάξει η τεχνική ηγεσία και πόσοι από αυτούς θα συνεχίσουν. Είναι λίγο νωρίς ακόμα, αλλά πάντα ψάχνεις για να δεις τι υπάρχει στον ορίζοντα. Δεν μπορείς να προχωρήσεις αν δεν καταλήξεις με το υφιστάμενο ρόστερ όμως».
Για το αν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από άλλες ομάδες για παίκτες της Δόξας: «Ενδιαφέρον υπάρχει πάντα για παίκτες της Δόξας. Αλλά είναι κυρίως σε φιλολογικό επίπεδο. Οποίος ενδιαφέρεται μπορεί να έρθει να το δούμε».